Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Masszázságyból lehet olyat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Masszázságyból lehet olyat kapni, ami kibír egy durvább szeretkezést is?

Figyelt kérdés
Két normál felnőtt ember súlyát (kb 140-170 kg) és a mozgást kéne neki bírnia, minden lehetséges irányba. Lehetőleg nem pár hétig, hanem több éves használatra tervezve...

2016. máj. 11. 19:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Erre már feltalálták a francia ágyat.
2016. máj. 11. 22:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Ezek általában 250 kilóra vannak tervezve, persze nem lökésszerűen, hanem statikusan. De mihez kezdesz a 90 centi szélességgel?
2016. máj. 11. 22:32
 3/8 A kérdező kommentje:

#1 Normális masszázshoz masszázságy kell. Rendes svédmasszázsra gondolok. Amilyet egy fürdőben vagy welness hotelban is szoktak adni.

#2 Elférünk egymás fölött szerintem. A lényeg az egészben, hogy ha a masszázs szeretkezésbe torkollik, akkor ne kelljen közben átmászni a normál ágyra... Vagy legalábbis ne egyből az elején. Pláne amikor tiszta kóma a másik és fel se tudna állni egyből. És szerinted akkor mi lenne, ha durván mozognánk rajta? Mennyire bírná vajon? Van olyan esetleg, ami kifejezetten nagy teherbírású?

2016. máj. 12. 04:03
 4/8 anonim ***** válasza:

A parod masszirozd franciaagyon.

De szerintem nem ez erdekel teged. 😂

2016. máj. 14. 02:51
 5/8 A kérdező kommentje:

Elvégeztem egy egy hetes masszázstanfolyamot. Nem tudok úgy maszírozni, mint egy 5 csillagos wellnes szálloda masszőr, de meg tudok csinálni 1-2 órás teljes testes svédmasszázst elég jó minőségben. Mire ezt a franciaágyon véghez viszem, addigra kikészül a hátam.... És a tanfolyamon rengeteget sétáltunk körbe, amit a franciaágyon nem lehet. Én élvezem a maszírozást és a páromnak is nagyon jól esik, viszont a franciaágyon ez nekem nagyon kényelmetlen és nem lehet rendesen csinálni. Nem csak hobbiból akarom őt megmaszírozni, hanem tényleg minél jobban szeretném csinálni. Meg nem szeretném a hátamat közben kikészíteni. Szívesen kiadok 30-40 ezer forintot egy ilyen ágyra, mert nagyon jó érzés mindkettőnknek, ha maszírozom.

"Nem ez érdekel engem." Előjátéknak szeretném. Meg szeretném maszírozni és utána pedig szeretkezni vele. Ő is ezt szeretné. Meg is fojtana, hogyha miután 2 órája maszírozom és élvezi, de közben egyre jobban fel van izgulva, utána nem történne semmi más. Jó átmehetnénk utána egyből az ágyba is, de ennek így jobban meglenne a hangulata, ha ott folytatnánk a masszázságyon kicsit.

Amúgy meg az igazi kérdésem az lett volna, hogy lehet e ilyen erős ágyat kapni. De köszönöm a válaszokat. Értékelem mindenképpen.

2016. máj. 14. 09:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Hat kenyelmes lesz masszazsagyon szeretkezni 90 cm szelessegen. Szerinted egy durva szeretkezesnel milyen kilengese lesz annak a vacak masszazsagynak? Lehet hogy statikusan elbir 100+ kilokat, de amikor egy rendes franciaagy majd szetesik alattam kivancsi lennek egy vacak masszazsagy hogy teljesitene.

Hajra. Max a kutya meg ilyen pozokat tudom elkepzelni, de misszionarius, vagy lovaglo. Meg a vegen osszecsuklik az a xar.

Ertekeld nyugodtan, ez valami fenyegetes lenne? Reszemrol 0%-os is lehetnek gyakorin minden kerdesre, annyira lexarom. 😂😜 Mehet minuszba is! 😄😘

2016. máj. 14. 14:25
 7/8 A kérdező kommentje:

Igazad lehet. Tényleg nagyon gyengének tűnnek sajnos :(

Jaa..nem úgy értettem, hogy értékelem itt gyakorikérdéseken. Hanem csak úgy, ahogy általában szokták használni a szót, hogy respektálom. Vagy amire az angol azt mondja, hogy "appreciate it" :) Semmi rossz szándék nem volt benne részemről. Amúgy valószínűleg igazad lehet. Reménykedek azért benne, hogy valahogy mégis kivitelezhető a dolog... Esetleg ha masszázságynak a tetejét tartom csak meg és egy masszív fix vázra szerelem rá, ezt tudom még elképzelni.

2016. máj. 17. 01:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintetek az ágy alját milyen szempontok alapján tervezték? Van valami jelentősége a masszázs szempontjából? Ha az egész alját lecserélném, attól ugyanolyan jó lehetne a masszázs?
2016. máj. 17. 11:29

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!