Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagytok tisztába a női szervek anatómiájával? Ezt lányoktól is kérdem.
Figyelt kérdés
2016. máj. 11. 12:22
1/12 October15 válasza:
A női tüdő egészen hasonló az enyémhez eltekintve attól, hogy az működik. :D
3/12 A kérdező kommentje:
Kihagytam, hogy nemi szervek bocs!
2016. máj. 11. 12:25
4/12 anonim válasza:
- női nemi szerv, négy betű.
- függőleges, vagy vízszintes?
- vízszintes.
- akkor száj... :D
5/12 anonim válasza:
Anatómia? Az nem egy női név?
Van is ilyen műsorvezető...Bálint Anatómia.
6/12 anonim válasza:
Egyszer volt itt egy kérdés, hogy a cici nemi szerv-e...
7/12 anonim válasza:
Teljesen :D annyira azért nem bonyolult
8/12 anonim válasza:
Szerintem még a férfiak jobban, mint a nők általában. Legalábbis egyes itteni kérdésből kiindulva, amit a lányok kérdeznek. Csak fogom a fejem állandóan.
9/12 October15 válasza:
8.: Azt én is tudom értékelni mikor nem tudják, hogy mi az a szűzhártya és hasonlók.. :D Ez kb olyan mintha én nem tudnám, hogy mi az a fityma és, hogy azt hátra lehet húzni mert akkor az jó.. :D
10/12 anonim válasza:
Gimnazista vagyok, és mint minden diák én is járok biológia órára. 100%-osan tisztában vagyok a női nemi szerv anatómiájával. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!