Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire kitűnnék a tömegböl?
25 éves vagyok és a 30-45 éves nők jönnek be igazán. Volt futó kalandom a korosztályban...
Ismerkedéskor meglepődnek és azt kérdezik miért? Fogalmam sincs "ti" jöttök be. Ez a válaszom.
Elsősorban nők véleményére lennék kíváncsi.
Nagybetű nem volt. Jogos. Viszont akkor is "Ti".
Konkrétan ekkor két nővel beszélgettem.
Egyetértek, köszönöm!
Valaki a kérdésre is válaszol? :D
Nem kicsit sem, hiszen manapság divattá vált a milf imádat. Szóval teljesen normálisnak számít a 21. században.
25/N
Lehet hogy divattá vált, de szerintem sokaknak nem ez a mozgató rugó, ettől maximum jobban fel merik vállalni. A MILF-ekkel kapcsolatosan több előny is van amit a fiatalabb korosztály nem feltétlenül tud megadni, ugyanakkor ez visszafelé is igaz. Szerintem egyáltalán nem gáz. Bár nekem személy szerint inkább a korosztályombeli hölgyek jönnek be, de persze a MILFek is tetszenek.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!