Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Swinger klub: tapasztalatok?
Sziasztok!
Vannak itt olyanok, akik voltak már swinger klubban?
Ha igen, mik a tapasztalatok? Milyen élmény volt?
Kort, nemet is írjatok kérlek, Köszönöm! :)

Szia,
voltam már többször, ugyanolyan mint egy másik szórakozó hely. Csak itt lengébben vannak öltözve a vendégek, és az kölcsönös szimpátiából hamarabb lehet szex. Sokat segítene, ha leírnád milyen korú, nemű, érdeklődésű vagy, és milyen célból mennél. Úgy jó eséllyel meg tudnám mondani, te hogyan éreznéd ott magad.

#3:
Akkor rossz helyeken jársz. Volt már olyan alkalom is, hogy a csajok jöttek kettesével, pasi nélkül ;-)
Egyébként meg nem kötelező mindenkivel szexelni, csak aki szimpi és el lehet vonulni. Tehát nekem pl. tök mindegy, hogy ha mondjuk egy párral és egy plusz csajjal elmegyünk ötösben a párommal, akkor a társalgóban hány pasi veri a farkát :-P
1# Válaszoló: 25 éves srác vagyok, a barátnőm 24 éves. Mindketten heteró beállítottságúak vagyunk.
Mivel mindketten kicsit nehezen oldódunk fel, még nem mertem neki felhozni. De szeretnék tapasztalatot gyűjteni, viszont félrelépni nem akarok. A többes szextől eléggé elzárkózott, így szerintem ebbe se menne bele, de engem ettől függetlenül érdekel a dolog.

Minek tapasztalatot gyűjteni?
Pároddal nem tudod kielégíteni az összes vágyadat? Beszéld meg vele.
De az,hogy swingerklubbot választasz csak mert "nem akarod megcsalni", de közben mással is lennél(?) az most miért ne lenne megcsalás kategória? Ez kibúvó szagú. Attól még ugyanúgy testi vágyakért mást választasz akár swingerklubb, akár megcsalás.
(Vagy még az az opció van, hogy te akarod nézni ahogy mással van a barátnőd.)
Szóval azzal az álszent dumával ne gyere hogy nem akarod megcsalni, csak tapasztalat.
Valld be akkor hogy neked ennyi nem elég, és többre vágysz, mással is akarsz kufircolni úgy, hogy közben megtartod a kis kedvencedet is, aki biztosítja neked a további szexet "párkapcsolaton" belül. Persze lehet ezt szofisztikáltabban is, egyre megy.

#7:
Nettó hülyeség amit írsz. Akik a többes szexet szeretik, azok nem azért akarnak mással lenni, mert a párjuk nem tud valamit megadni, hanem mert ez a felállás izgató számukra. Ez nem pótol, hanem kiegészít valamit ... mondjuk akár egy mély érzelmi kapcsolatot is ;-) ... Egyébként meg igen, van amit nem tud senkinek megadni egyedül a párja: a többes szex élményét :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!