Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik már át estek a neme megváltoztatásán operációk által vagy tervezik hogy nemet váltsanak, elmesélnék nekem a történeteiket?
Hogyan jöttetek rá a másságotokra, mióta kezdtétek el ezt érezni saját magatokban, melyik nemhez vonzódtok (jobban?), milyen szinten értek benneteket atrocitások és hogy a családotok hogyan kezelte a helyzeteteket és elég toleránsak voltak-e a helyzettel szemben, amiről egyébként meg nem ti tehettek?
Szívesen megismerném a ti történeteteket és ti hogyan vészeltétek mindezt át vagy hogy hogyan készültök majd meg birkózni magával a társadalom intoleranciájával meg a műtéttel járó további helyzetekkel és hogy mindezt hogy élitek, éltétek meg az egész kiteljesedésetek procedúrája alatt ami már végbement vagy továbbra is tart? Érdekesnek hangzik, de ez számomra olyan mint amikor a hernyóból egy gyönyörű lepke lessz szinte :). Valamint nem a csak a történeteiteket, hanem titeket is mint embereket is szivesen megismernélek és ha lehet nem csak a kérdése(im) és kíváncsiságom megválaszolásáig tartana köztünk az információ csere, akár még privátban is leírhatjátok nekem ha szeretnétek hogy veletek ez hogy volt meg mint volt mert szeretnék olyan emberrel elbeszélgetni ezekről aki már átesett ezen vagy éppen hogy előtte van vagy lappang benne a transzneműség érzete hogy számomra is letisztázódjon pár kérdést amit magammal szemben feltettem és nem teljesen találtam még meg rá a válaszokat. Ha lehet utána persze például facebook-on is szivesen tartanám veletek a kapcsolatot, főleg a hozzám korban közelebb álló személyekkel akik hasonlóan éreznek.
Ugyanaz vagyok aki ezeket a kérdéseket tette fel.:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__7..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__biszexualitas__73..
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!