Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyire baj az nektek, ha egy nőnek jó alakja van, van melle feneke meg kicsit izmos is, szóval látszik rajta, hogy mozog, de sokszor egyszerűbb túracipőben jár meg hátizsákkal (kényelem miatt)? N23
Figyelt kérdés
Szóval én ilyen nő vagyok, ha alkalom van persze kiöltözök, van sok csinos ruhám is, de ha magassarkú akkor se tűsarkú, mert egyszerűen nem bírja se a lábam se a hátam :$ Ez nagyon "igénytelen" stílus a férfiak szemében?2016. márc. 12. 21:28
11/13 anonim válasza:
Miért, ha baj lenne, akkor megváltoznál, vagy mi?
12/13 anonim válasza:
Elsősorban,hordj olyan ruhát amiben jól érzed magad.
Ezután légy alkalomhoz illő. Elegáns helyre magassarkú.
Szabadidődben meg amiben jól érzed magad.
De a legfontosabb,hogy a komfort érzeted mindig meglegyen.
Egyébként is.Egy sportos vagány csaj,mindig is imponáló számomra.
13/13 anonim válasza:
Az a baj hogy nalunk fiuknal is gond ha ugymond nem "ferfiasan" oltozkodunk a kenyelem miatt csak ilyenkor minket homaroznak titeket meg szexinek titulalnak!
Ez a kulombseg....
Es nem tudom mi bajod van?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!