Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom penisze 23cm es eleg vastag. Nagyon elveztem az analis szexet az exemmel, de az ove 14cm es sokkal vekonyabb volt. Mire szamitsak? Befer?
Figyelt kérdés
A szex az jol mukodik.2008. szept. 19. 12:53
1/4 anonim válasza:
Az Én barátomnak 20cm és az övé sem vékony :) Nekem első volt, soha nem csináltam még előtte ilyet, de nem nagyon élveztem.. meg nem nagyon vagyok odáig az anális szexért.. ugy vagyok vele, ha be akarja dugni valahova, az ne az legyen ahol más jön ki, hanem oda ahova szokás... szóval szerintem próbáljátok ki és meglátjátok.. de szerintem befér :)
2/4 anonim válasza:
A hossza mellékes, legfeljebb nem dugja be tövig, a vastagság számít.
Hogy mennyire tágul neked, az meg egyénfüggő. De ha a korábbival élvezted, akkor ez is befér, legfeljebb nem élvezed annyira. De majd meglátjátok.
3/4 anonim válasza:
Sokan nagyon szeretik a feszítő érzést külön pluszt ad a dologhoz :P Biztos élvezni fogod csak több odafigyelést igényel majd előtte tágítani kell rendesen, komoly odafigyeléssel és síkosító síkosító síkosító
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!