Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen praktikákkal tudnám feldobni a szexuális életünket, és újra elcsábítani a férjemet?
Annyira jól le lett írva... miért nem nézel körül?
Semmit nem írt ki, mikor föltetted a kérdést?
Olyan jól le lett írva, hogy volt olyan hozzászóló (nem is ő kérdezte), aki utána alig bírta kivárni, míg a férje hazaért...
Mikor tudod h lazább a munkája írj neki sms-t h:kívánlak
és hozzatok össze valami jót!:)
Nekem nincs ferjem es nagyon fiatal is vagyok, de a tesom mar tiz eve hazas es mivel nagyon joban vagyunk o mindig elmeseli nekem ezeket, elmondom neked o miket csinalt, hatha az segit:
-nemtom, h van e gyereketek, de o egyszer felhivta a ferjet es mondta neki, h rohanjon haza munka utan, mert nagyon rosszul van es a kolykoket meg a nagyinal hagyta.A sogorom rohant mint az orult (mert amugy meg orakig szoszmotol valamin) aztan mikor hazaert a kolykok sehol,de tesom meg iszonyat jo vacsit csinalt, gyertya, bor, stb...meg volt az eredmenye :)
-egyszer amikor mindketten szabadnaposak voltak, beultette a ferjet a kocsiba (persze az titok volt, hogy hova mennek) aztan lehajtottak a Balatonra, es este amikor mar ment le a nap, meg mar nem nagyon volt senki akkor ott betamadta sogoromat:)
-levagatta a gyerekkora ota hosszura novesztett barna hajat es tusi voros lett belole.Sogorom meg volt halva erte :)
-egy heten egyszer elmegy partyzni a baratnoivel (smink, ruci, stb) mikor hazaer, sogorom mar tukon ul aztan mindig szex lesz belole :)
A szex shop sem rossz otlet lattam itt sokan javasoltak, de szerintem kepzeld el hogy ha te lennel a ferjed akkor te mint no minek orulnel az o reszerol?Szerintem o is hasonloknak orulne....
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!