Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen praktikákkal tudnám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen praktikákkal tudnám feldobni a szexuális életünket, és újra elcsábítani a férjemet?

Figyelt kérdés
Fehérneműk stb, ilyesmikre gondolok, konkrét ötleteket írjatok!!!! Lányok, fiúk javaslatát is várom.....
2008. szept. 19. 12:10
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Annyira jól le lett írva... miért nem nézel körül?

Semmit nem írt ki, mikor föltetted a kérdést?

Olyan jól le lett írva, hogy volt olyan hozzászóló (nem is ő kérdezte), aki utána alig bírta kivárni, míg a férje hazaért...

2008. szept. 19. 13:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Nézz be egy szexshopba, ott rengeteg játékszert találsz, vagy egy internetes szexshopba. Vannak szexi fehérneműk.. nem akármilyenek... olyanok amiket azért kevés helyen találnál. Akkor vannak társasjátékok, és nem utolsó sorban különbőző segédeszközök. Esetleg még bilincs, vmi lakkszerkó, stb. Válogathatsz kedvedre ami feldobja a fantáziádat.
2008. szept. 19. 22:19
 3/5 anonim ***** válasza:
ajánlom az ehető fehérneműt,nekünk bevált ;)
2008. szept. 19. 22:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Mikor tudod h lazább a munkája írj neki sms-t h:kívánlak

és hozzatok össze valami jót!:)

2008. szept. 20. 02:25
 5/5 anonim válasza:

Nekem nincs ferjem es nagyon fiatal is vagyok, de a tesom mar tiz eve hazas es mivel nagyon joban vagyunk o mindig elmeseli nekem ezeket, elmondom neked o miket csinalt, hatha az segit:

-nemtom, h van e gyereketek, de o egyszer felhivta a ferjet es mondta neki, h rohanjon haza munka utan, mert nagyon rosszul van es a kolykoket meg a nagyinal hagyta.A sogorom rohant mint az orult (mert amugy meg orakig szoszmotol valamin) aztan mikor hazaert a kolykok sehol,de tesom meg iszonyat jo vacsit csinalt, gyertya, bor, stb...meg volt az eredmenye :)

-egyszer amikor mindketten szabadnaposak voltak, beultette a ferjet a kocsiba (persze az titok volt, hogy hova mennek) aztan lehajtottak a Balatonra, es este amikor mar ment le a nap, meg mar nem nagyon volt senki akkor ott betamadta sogoromat:)

-levagatta a gyerekkora ota hosszura novesztett barna hajat es tusi voros lett belole.Sogorom meg volt halva erte :)

-egy heten egyszer elmegy partyzni a baratnoivel (smink, ruci, stb) mikor hazaer, sogorom mar tukon ul aztan mindig szex lesz belole :)

A szex shop sem rossz otlet lattam itt sokan javasoltak, de szerintem kepzeld el hogy ha te lennel a ferjed akkor te mint no minek orulnel az o reszerol?Szerintem o is hasonloknak orulne....

Sok sikert!

2008. okt. 16. 02:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!