Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb? Ha a férfi 27 évesen még szűz vagy csak prostituáltakkal szexelt?
"Képzeld régebben teljesen normális volt, hogy az apák elvitték a fiaikat 18 évesen szüzességelvételre a kupiba. "
Nem tudom te hol szocializálódtál...de nálunk ez nem volt divat. Meg normális sem. Bár te odavaló vagy. A kupiba.
Na cimbi, ne szívd ennyire mellre a témát :D látod ezt is vérkomolyan veszed.
Azt mondom ássuk el a csatabárdot, te is másképp gondolkodsz meg én is. Ettől még lehet mindketten megtaláljunk egy hozzánk való lányt és kis családot alapíthatunk. Nekem is ez a cél, csak én máshogy közelítettem meg. Igazad van, ez nem verseny...
Nekem most alakul egy dolog amit írtam, és eszembe se jut a szex vele kapcsolatban. Sokkal jobban tetszik a személyisége, meg hogy nem egy buta lány végre. Előzö barátnőmet semmi nem érdekelte csak a cuki állatkák, meg ruhák, meg csajos dolgok. Mondjuk piszkosul jó nő is volt ... viszont a mostani lányt érdekli a gazdaság, tudomány, csillagászat..a természet, szeret sportolni, hasonló zenéket csíp. én csak bringázni szeretnék vele meg túrázni a hegyekben. Jókat sörözni, betépni majd elmenni egy jó kis koncertre.. Na és persze jókat szexelni, mert hát ez is benne van a pakliban :)
Nekem használt ez a dolog, és ha te ezt így eltudod magadban rendezni és bevallani a lányoknak, akkor oké. Nekem akkora görcs és pszichológiai probléma volt, hogy emiatt nem jött össze semmi, 27 éves koromig. Más személyiségek vagyunk, ennyi.
A problémádra én már az elején rávilágitottam. Amig önmagad sem tudod elfogadni. Tettetett önbizalmad, és kivetitgetésed is csupán azt tükrözi.
A pszihés problémád továbbra is fennál, keress fel vele egy szakembert! Sok sikert kivánok!
Látod csak nem tudod elfogadni a dolgot, pedig én nyitott voltam és elfogadtam, hogy szűz maradsz amíg jónak látod. Ez a te utad.
Nekem semmiféle lelki problémám nincs már, 2 éve megoldódott minden ilyen gondom :)
Miért kéne pszichológushoz mennem? Mit mondjak neki, hogy jól vagyok és simán csajozok, randizok és sokkal nagyobb sikerrel mint régen a szűzkisfiú aurámmal...
Hát veled marha jó lehet a való életben :) én próbáltam elfogadni a véleményedet, de megvilágosodtam...
Ilyen egy kiállhatatlan, ellenszenves és modoros f...kalappal ritkán hoz össze az élet :D Egy percig se csodálkozom, hogy nem volt még barátnőd... Taszítod magadtól a csajokat mint egy 8 Teslás elektromágnes :D
Nem a véleményemet fogadtad el, hanem azt hogy a véleményem megmásíthatatlan. Lényeges különbség!
Ami az ember ismereted illeti szintén megbuktál, hiszen csak hajtogatod a kitalációidat, "Egy percig se csodálkozom, hogy nem volt még barátnőd.." benézted, mert volt, és mint irtam korábban nincs probléma azzal, hogy másként viszonyulnának hozzám a nők, a "szűz aurám"miatt. De ez lényegtelen, személyes dolgok pedzegetése.
Köszönöm a bókot, örülök hogy egyáltalán nem hasonlítok rád, mert akkor nagyon elégedetlen lennék én is magammal!
Továbbiakban, befejeztem a társalgást részemről.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!