Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy ilyen pasi minden esetben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen pasi minden esetben külön tudja választani az érzelmeket és a szexet?

Figyelt kérdés
A pasi: ötvenes korosztály, nagyon jó pasi, egész életében nőcsábász volt, most is az, a felesége/élettársa mellett is mindig voltak/vannak "barátnői" azt mondja, hogy teljesen külön tudja választani ezt a két dolgot... Van esély arra, hogy mégis szerelmes legyen valakibe?
2016. jan. 18. 10:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
én el tudom képzelni a pasit, őszintén ismerek is néhány hasonló pasit. Nincs ezzel gond, ha olyan a párja aki elfogadja ezt. Nem mindenki annyira konzervatív mint pl az első válaszadó.
2016. jan. 18. 13:45
 12/19 A kérdező kommentje:
Én is elfogadnám... de nem tudom, hogyan vehetném le a lábáról, hogyan vezethetném rá arra, hogy van olyan nő is, aki partner az ilyen dolgokban...
2016. jan. 18. 14:02
 13/19 anonim ***** válasza:

# 12

Lehet, hogy én értek félre valamit, de az alapján, amit leírtál, eléggé úgy tűnik, hogy már eddig is talált bőven olyan nőket, akik partnerek voltak a félrelépéseihez, és ha "egész életében nőcsábász volt", meg "ragadnak" rá a nők...", akkor túl sok gátlása sem lehet ilyen téren.

Tényleg nem akarom megbántani az érzéseidet, de te amúgy egyik szeretői pozícióra pályáznál nála? (Mert hogy írtad, hogy az élettársa mellett is mindig vannak barátnői, nem csak annak idején a felesége mellett.) Vagy azért kérdezed, hogy "Van esély arra, hogy mégis szerelmes legyen valakibe?", mert esetleg ennél komolyabb terveid lennének vele?

2016. jan. 18. 14:13
 14/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nem túl jo oldalon tetted fel a kérdést, mert itt nagyjából, csúnya szűz fiúk válaszolónak, akik, ha kapnának egy pun.it akkor azt annyira megbecsülnek, hogy eszükbe sem jutna ilyet tenni vele. Bla-bla-Bla.. A másik fele meg no akiknek mar a gondolat, hogy valaki átverheti a fejüket akikben megbíznak kivágja a biztosítékot. Szoval a hiteles objektív válaszadást ne várj.

Ami viszont biztos, hogy le is fekszel vele, akkor az csak szex lesz, ezt te is tudod, nem kell ehhez kérdéseket kiírni. Nem fog ettől beledszeretni, de minden szerető-státuszban levő no ebbe bizakodik. Ha el tudod fogadni, hogy szereto leszel, akkor ez működni fog, egyébként nem, s ne is kezd bele úgy, hogy hátha meggondolja magat.

30f

2016. jan. 18. 14:15
 15/19 A kérdező kommentje:
Igen, "komolyabb terveim" lennének Vele, nem a szeretője akarok lenni... El tudnék fogadni egy nyitott kapcsolatot is, elmehetnénk együtt mondjuk swinger klubba stb.... Sem a volt felesége, sem az élettársa nem volt ilyen dolgaiban "partner" max. 1-2 bevállalósabb szeretője... Én viszont teljesen komolyan gondolom, hogy "bevállalnám..."
2016. jan. 18. 14:19
 16/19 anonim ***** válasza:
Nőként olvasva, borzongok. Nagyon csúnya vége lehet, ugye tudod. Másrészt az élet rövid, hajrá hajrá, senki nem parancsolhat az érzelmeinek.
2016. jan. 18. 15:20
 17/19 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy rosszul is elsülhet, de akkor is vállalnám... De azt nem tudom, hogyan vezessem rá a pasit, hogyan érjem el, hogy adjon egy esélyt ennek a dolognak... Régebben azt mondta, hogy a családi állapotán nem akar változtatni... :(
2016. jan. 18. 15:29
 18/19 anonim ***** válasza:

Ha szerinted mozgatnád a fantáziáját mint nő, nem mozdult volna már rád rég, ha egyszer jóban is vagytok, meg annyira megbízik benned, hogy a félrelépésiről is tudsz?

Ha meg egyszer megvan a stabil kapcsolata, a biztos háttere, amin nem akar változtatni, ugyanúgy, mint a családi állapotán sem, mert így is élheti mellette a világát, ahogy akarja, csajozhat, akkor reálisan nézve miért lépne ki ebből?

De nyilván te tudod, te ismered.

2016. jan. 18. 15:39
 19/19 A kérdező kommentje:
Az ismeretségünk elejétől fogva bejövök Neki, pl. poénból megfogta a fenekemet stb... utána barátok lettünk és 2x "pettingeltünk" mivel megbeszéltük, hogy ez még belefér a barátságba. Szóval tetszem Neki, már csak az a kérdés, hogyan vezessem rá a dolgokra...
2016. jan. 18. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!