Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért versengenek a farkuk hosszával?
Figyelt kérdés
Már egy ideje baromira zavar hogy minden srác azon verseng hogy kinek nagyobb a szerszáma (természetesen mindenki 20 cm-es 6 centi vastag...) mire jó ez? Énnekem kifejeztetten kicsi van, kíváncsiságból lemértem 14 cm. Érdekes eddig 3 barátnőm volt és egyiknek se volt baja vele sőt nagyon élvezték a szexet. Szerintem ez elég bizonyíték arra hogy nem kell nagy ahhoz hogy kielégíts egy nőt és hogy jó legyél az ágyban, akkor meg miért kell ezen veszekedni hogy kinek a nagyobb?2016. jan. 13. 17:44
11/15 anonim válasza:
Miert versenyeznek az emberek futasban, diszkoszvetesben, intelligenciaban, auto sebessegeben, penztarca vastagsagban? Es miert nem kerdezi meg senki hogy megis mi ertelme van tatott szajjal nezni ahogy par percet futnak az olimpian?
12/15 anonim válasza:
magyar átlag a 16.5.
A 14 az átlagos igen, de nem nálunk... mondjuk egy közepes országban igen.
Nekem 17-18 mikor hogy.
Amúgy nem gáz ez egyáltalán... 10 felett lényegtleen már xd
Felét sem tudom berakni néha. :D
13/15 anonim válasza:
16,5 az bemondásos átlag maximum. Magyarok jól tudnak hazudni. Jó lesz az 13-14 az átlagnak.
15/15 anonim válasza:
Magyarország és Franciaország átlaga bemondásos alapon készült azon a térképen, persze nekik is lett a legnagyobb átlag.... XD nagy kamu hogy itt 16 az átlag :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!