Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem nedvesedek szex előtt rendesen?
Sztem azért, mert bár azt mondod jó, meg minden, valószínűleg még sem olyan jó mint gondolod, VAGY lehet nem vagy az a fajta aki nedvesedős... Az is lehet, hogy több időre van szükséged, míg benedvesedsz, erre kell időt szánni...
Vannak már ez a sikosító zselék, amik sokban megkönnyítik a helyzeted. Ezeket a gyógyszertárakban, vagy a drogériákban kapod meg, de ezeket gondolom tudod.
Sztem probáld ki.
Nekem is ugyanez a problémám sajna. Ne lepődj meg,ha most jön 2-3 válasz amiben azt írják,hogy frigid vagy. Ez hülyeség.Egyszerűen csak vannak olyan nők,akiknek nem olyan bő a hüvelyváladékuk,nem megy nekik olyan könnyen a nedvesedés.Ha mi a párommal 3 órát szánnánk az előjátékra,akkor sem tudnék normálisan benedvesedni, de azért majd' szétrobbannék,annyira kívánnám őt. A kettő (vágy-nedvesedés)nem feltétlenül függ össze.
Én is a síkosítót tanácsolnám,nagyon megkönnyíti a dolgokat :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!