Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kb.8 hónapja élek szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb.8 hónapja élek szexuális életet párommal, huszonévesek vagyunk, nekem ő az első. Még nem volt orgazmusom ( lány vagyok) Más lányoknak mennyi idő után lett először orgazmusuk, normális ez, hogy még nincs?

Figyelt kérdés
2008. szept. 15. 11:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem fél év kellet..Nyugodj meg és ne erre gondolj szeretkezés közben!Legyél felül és ugy mozogj ahogy neked jó.Elöbb utobb sikerülni fog:)

2008. szept. 15. 11:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudok " elmenni" mellette, hogy nekem miért nincsen? Te mit csináltál, hogy lett orgazmusod, azonkívül, hogy imádom az együttléteket és párom, el is lazulok.?
2008. szept. 15. 11:56
 3/6 anonim ***** válasza:
52%
Van,akinek csak az első gyerek után sikerül..mondd el neki,mit csináljon,hogy jó neked!
2008. szept. 15. 12:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Úgy sincs orgazmusod, hogy a párod orálisan izgat, közben ujjal is stimulál, benyúl (esetleg 2 ujjal, bár nem árt óvatosan) vagy a hüvelybemenetet izgatja? Ez lehet elég sok idő, de így előbb-utóbb mindenkinek sikerül. És ha már így megvan, kiindulásnak nem rossz.

Aktus közben meg lehet próbálni, hogy közben a kezével izgatja a csiklódat. Nem túl kényelmes ez a pasinak, de megteheti Érted - aztán egy idő után hatha lesz orgazmusod. (Nekem sokáig csak így volt, de ehhez olyan pasi kell, aki megérti, hogy ez van, és hajlandó erre. Tehát szerelmes pasi :) )

Beválhat az is a "tanulás" fázisában, ha nem teszi be, csak mozogsz a hímvesszőjén úgy, hogy a csiklód "dörzsölődjön" -pl. ő ül, Te pedig szemből az ölében vagy. Ez valamennyire azért jó a pasinak, Te pedig megtanulod a mozgást, a saját ritmusod, és lehet, elélvezel (velem így volt ez, az a pasim, aki 21 évesen volt, ezt találta ki a probléma megoldásához, amit ő nagyon komolyan vett!!!, türelmes volt, és innen 1-2 hónap alatt egyenes út vezetett a simán aktus közbeni elélvezéshez - de kivárta míg én izgultam fel annyira, hogy beraktam magamnak, s amint először ezt megtettem, úgy elélveztem, olyan gyorsan, hogy szinte megijedtem :D)

Fontos az aktus közbeni élvezéshez, hogy rendesen fel legyél izgatva, tehát már ne igényelj sok időt, mert ha a párod nem bírja tovább, Te "úgy maradsz" :( - van, akiknél egyszerűen csak idő kérdése. LEhet a pozíciókal próbálkozni - nekem mondjuk misszionárius pózban sikerült először, de később nagyobb orgazmusokat váltott ki az, ha én voltam felül. (Nem feltétlen ülve, van, akinek a pasira ráfekve jobb) Az se mindegy, hogy a pasi ki-be döfköd, mint a nyulak, vagy érzékletesen, lassan, körkörösen mozog... mmmmmm :):):) Lehet még megpróbálkozni azzal, hogy koncentrálsz, ahogy összedörzsölődnek a nemi szerveitek, esetleg a légzésen próbálsz változtatni - ez viccesen hangzik, de sokaknak működik - mély hasi légzés, egy darabig visszatartod a levegőt, majd kifújod - ez biztosítja az orgazmushoz szükséges alhasi vérbőséget.Persze legjobb a spontán orgazmus, de én azt mondom, még egy légzéstechnikával, egyéb ügyeskedéssel elért orghazmus is jobb, mint ha csak a pasidnak van, Neked meg nincs.

De ha mégis így alakult az aktus, utána feltétlenül elégítsen ki szájjal, kézzel, stb.

2008. szept. 15. 12:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Próbáltuk azt is, hogy orálisan izgat, de az sem hozott eredményt, ill. a csiklómat izgatta, az sem. Én is próbáltam magamnak, de semmi különöset nem éreztem.
2008. szept. 15. 14:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy gátlásaid vannak tudat alatt... Szerintem először mindenképpen magaddal kéne boldogulnod. Nézz vagy olvass vmit ami nagyon felizgat és utána próbáld meg, biztos sikerülni fog idővel!
2008. szept. 15. 19:12

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!