Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy egyedülálló 45-50 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy egyedülálló 45-50 éves férfi hogyan oldja meg? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy 45-50-es egyedülálló férfi ismerősöm (már nagyon régóta egyedül van), akihez nagyon vonzódom, és eszembe jutott ez a gondolat... Csak önkielégítéssel könnyít a szexuális frusztráltságán vagy el-eljár és talál alkalmi partnert (esetleg prosti) ?

Nyilván tudom, hogy emberfüggő, de elsősorban hasonló korú és helyzetű férfiak válaszaira lennék kíváncsi, hogy ők hogyan szokták megoldani.

Előre is köszi a válaszokat! És légy szíves csak kulturált, ideillő és nem gúnyolódó válaszokat adjatok!

2015. dec. 15. 20:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Masztizgat és ezzel elvan. Vagy van szeretője csak nem veri nagydobra. Vagy prostizik és ezzel elvan.
2015. dec. 15. 20:47
 2/12 anonim ***** válasza:
Hát ha épp nincs senkim én is csak kiverni szoktam, prostihoz biztos nem mennék. :D
2015. dec. 15. 20:52
 3/12 anonim ***** válasza:
Van egy 52 éves ismerősöm ugyanebben a helyzetben. Ő szexransi oldalakon keresgél. Bevallása szerint pristinál nem járt.
2015. dec. 15. 21:02
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedben lévő minden lehetőséget kipróbáltam,de mindig komoly kapcsolatra törekedtem.

Ha nem találtam megfelelő társat,addig voltak szexkapcsolataim illetve leginkább magamat kényeztettem :)

F40+

2015. dec. 16. 01:17
 5/12 anonim ***** válasza:
47%

Ha nagyon vonzódsz hozzá akkor mérnem támadod le?

Van ilyen... kib...szott barátnőm is elhagyott, mert kiderült 50 éves főorvos a fétise :D Hát akkor mit szaroztok, vagy szégyellitek a vén szivart? Teljesen rendben vannak az ilyen palik. Nyugodtan nyomuljatok rájuk.

2015. dec. 16. 01:39
 6/12 anonim ***** válasza:
Ja és úgy hagyott ott, hogy az 50-es dokibácsitól nem akart semmit persze, mert szégyellte volna gondolom a 30 év korkülönbséget... no komment. A nők gondolatait én már sohasem fogom kiismerni az fix :D
2015. dec. 16. 01:41
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

#5-6: Nem, nálam nem erről van szó, én nem szégyellném. Teljesen más a helyzet...

2015. dec. 16. 12:17
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerintem egy 50-es pasi, ha nincs nője akkor recskázik, vagy prostihoz jár - és ez a normális!

A prostik minden társadalomban fontos szerepet játszottak, csak vannak álszentek, akik ezt nem akarják tudomásul venni! Igen, az ösztönök kiélése, a belső feszültségek levezetése rengeteg szexuális bűncselekményt előzhet meg! A nők a férjük miatt gyűlölik a prostikat, pedig azért, mert kihűlt az ágy, nem a prostik a felelősök!

Lehet persze önmegtartóztatni, csak semmi értelme: ez legyen a papok dolga! Egy ép, egészséges ember igényli a szexet, a közösülést, az érintést, a becézést.

A prosti hiánypótló, de rendkívül hasznos. Aki volt már egy intelligens, igényes prostinál, az tudja mi az amerika...

2015. dec. 16. 18:46
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Becézés :) ezt szép cizelláltan leírtad barátom. Teljesen egyetértek amúgy.

Amúgy a katolikus papok is igénylik a szexet, csak aberrált módon elnyomják. Ez baromira nem egészséges, ezért is van ennyi kihágás, pedofília stb... Nincs az a mély hit, ami szembe menne az emberi biológiával. Ha Isten nem is, de az evolúció arra teremtett minket, hogy szaporodjunk, és életünk egy fő célja legyen. Minden biológiai rendszer ehhez alkalmazkodott. Lehet nekimenni a természetnek, csak hülyeség és pszichológiai-lelki-testi feszültséget szül. Legalább maszturbálással kell csillapítani ezeket. Néhanapján tényleg belefér egy csajszi is. Az öröm kijár mindenkinek. Cseheknél államilag támogatott intézetet hoztak létre szexmunkásoknak, akik a mozgássérülteket "segítik". Nekik is kijár ez. Ennyi. Sok nő is megérdemelne férfi prostikat amúgy, sőt jót is tenne sok tikkadt pókhálós főnökasszonynak egy kiadós dugás :D

2015. dec. 16. 18:55
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Hülyeséget beszélsz utolsó a katolikus papokkal kapcsolatban. Először is a kat. egyházban sokkal kevesebb a pedofil, mint egy átlagos magyar középiskolában, te nem olvasol sajtót? Orvos, tanár, pap, ezek mind veszélyeztetett foglalkozások, mivel gyerekekkel dolgoznak, és az egyház szénája annyira nem áll rosszul. Amúgy református pedofil ügyekről is tudok konkrétan kettőről, pedig mindkettőnek családja volt. Erről ennyit.

A másik meg, hogy ahogyan az agglegények egy jó része is megoldja masztizással, úgy a papok is, ne aggódj, nem mindenki csak dugni akar.

2015. dec. 16. 19:31
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!