Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a pénisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a pénisz növelő tablettákról speciel a Penirium tablettára gondolok? Tegyük fel elértem a kívánt méretet és utána abba hagyhatom a tablettát vagy ez olyan mint a tömeg növelő hogy ha abba hagyom a gyúrást akkor össze esik az ember?

Figyelt kérdés

2015. dec. 5. 20:06
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha azt gondold bármilyen tabletta szedésétől nőni fog a péniszed, akkor ostoba vagy! Ilyen tablettáktól csak a pénztárcád mérete fog változni, de az sem abban az irányban, ahogyan a péniszedtől elvárnád.

A pénisz méretét csak műtétileg lehet megnövelni, minden más "csodaszer" az sarlatánság!

2015. dec. 5. 20:12
 2/9 anonim ***** válasza:
60%
Jógyerek. Nőj már fel, és ne higgy a meséknek. :D Álomvilágban élsz? Ilyen féle csodaszerek nincsenek és nem is voltak. Műtéti eljárással lehet, mással nem.
2015. dec. 5. 20:16
 3/9 A kérdező kommentje:
Ez csak egy kérdés volt jógyerek a pofázással meg a leugatással senkinek nem segítesz. Álomvilágban élsz? Nőj már fel! Senki nem kérte hogy válaszoljál.
2015. dec. 6. 12:41
 4/9 anonim ***** válasza:
60%

Már, ne haragudj, de véleményt kértél. Bután állsz a dologhoz. Ilyen nincs.

Ezen nem megharagudni kell, hanem belátni hogy ilyen nem létezik.

2015. dec. 6. 14:01
 5/9 A kérdező kommentje:

1 Nem haragszom.

2 Szimplán rátaláltam a cuccra és gondoltam rákérdek ha kéne ez a valami vagy tényleg olyan fontos lenne nem itt kérdezném meg hanem megvenném.

3 Így van véleményt kértem nem oltást amit most is művelsz tanulhatnál az 1. válaszolótól akinek köszönöm is.

4 Bután az áll a dolgokhoz ki leugatja a másikat.

2015. dec. 6. 15:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Igazad van. Kissé nyers a modorom néha, és csípős nyelvem van. :D
2015. dec. 6. 15:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Fantasztikus. De mind1 azt is megbántam hogy ráklikkeltem erre a szarra. Szép estét!
2015. dec. 6. 16:23
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok!

Na fejezzétek be a marakodást, ennek semmi értelme. Senki sem úgy születik, hogy tud mindent! Arról nem is beszélve, hogy sokkal jobb kikérni mások véleményét, mint megrendelni egy ilyen szart, aztán meg csalódni benne!

Végül is pont erre való ez az oldal! Nemde? :)

2015. dec. 6. 19:36
 9/9 anonim válasza:
Hát én nem tudom, rám ijesztett ennek a szarnak a szedése, mert merevedési zavarokat okozott !!4 nap szedés után nem akart felállni.Gyorsan abba is hagyom, mert tényleg nem bízok benne !!
2017. szept. 26. 04:02

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!