Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem szeretem a punci nedvet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretem a punci nedvet mert zavar, hogy olyan amilyen és emiatt sokszor vitatkozunk a barátnőmmel mert ő meg szeretné ha nyalnám a punciját. Hogyan vegyem rá magam?

Figyelt kérdés
Olvastam itt olyanokat is, hogy van aki nő létére nem szereti a spermát,akkor miért baj ha egy fiú is undorodik a puncinedvtől?
2008. szept. 13. 16:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hat ha zavar ...akkor zavar...nincs mit csinalni...es ha undorodsz tole...akkor az meg csak rosszabb...ugyhogy akkor inkabb hozza se fogj...es ot nem zavarja a te "nedved"?:P
2008. szept. 13. 16:47
 2/12 anonim ***** válasza:
97%
hát még ilyet nem hallottam. én is undorodtam a spermától és a peénistzöl is. mivel nagyon szeretem a férjem minden tagját, a spermáját is szeretem (természetese a péniszét is :D) szerintem te nem szereted eléggé a bnöd...
2008. szept. 13. 17:13
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
nekem nem baj, ha nem akarod nem kell
2008. szept. 13. 17:18
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne vedd rá magad. Nem csak a nőkre vonatkozik hogy amit nem akarsz, azt ne tedd meg, hanem a pasikra is. Lehet hogy majd elmúlik ez az ellenérzésed, de ha nem, legfeljebb máshogy izgatod. gondolom te sem várnád el, hogy orálisan izgasson ha undorodna tőle. Ezt neki is mondd meg, és ezentúl amúgy se kérd hogy megtegye, el se várd.
2008. szept. 13. 17:31
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy beteg a bnőd? Úgy értem a pasiknak ez nem szokott gondot okozni, csak ha van a lánynak valami fertőzése, mert az úgy nem túl bizalomgerjesztő. Ha nála minden rendben van, akkor meg nem tudsz mit csinálni. Kényszerből, ne csinálj semmit.
2008. szept. 13. 17:35
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
És a zuhany alatt se nyalnäd ki
2008. szept. 13. 20:35
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát öregem ez mellbe vágott,nem tudod mit hagyszki.

Szerintem nem egy kategória a sperma és a puncinedv.Bár

sokan másként gondolják, úgy mint te.Ha szereted csókolgatni a barátnődet akkor ha odaérsz nézd meg milyen

reakciót vált ki belőle a nyalás.Ha másért nem hát már ezért

igazán bevállalhatnád.

2008. szept. 13. 20:51
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem a punilét:D

És mégiscsak a szerelmem nunijából jön, ha fölizgattam őt

Imádom őt is, nuniját is, meg a punci nedvét is

Tedd te is ezt, nem olyan rossz az ;)

2008. szept. 13. 20:57
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ilyet nem sűrűn hallani, de én azt gondolom, hogy talán oka van annak ha nem szereted a nedvét. Talán tényleg lehet hogy tisztátalan a lány? Az előző nőkkel is volt ilyen gondod? Mert azért ez szexuálisan eléggé beletartozik a szexbe szerintem. A csak dugi dugi, unalmassá és rideggé válhat egy idő után. Vagy lehet hogy te vagy túl hipertisztaságmániás? Én sem szeretem a sperma ízét, de azért kielégitem a barátomat úgy is és élvezem is. Bár általában zuhanyozás után teszem neki, és igy nincs rossz ize, és a végén nem élvez a számba. Szerintem nálatok is lehetne vmi megoldást találni a dologra ha szereted. De ha undorodsz nem tzdom hogyan vedd rá magad. Meg ez a kérdés is eleve hogy hogyan vedd rá magad........... hát nem jól állsz a dolgokhoz szerintem . Lehet hogy ezen kéne változtatnod.
2008. szept. 13. 21:51
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Addig örülj, míg van neki, mert ha nincs, akkor van gond.annélkül nemmüködik a sex....csinál akkor, amikor még száraz neki...az elején
2008. szept. 14. 08:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!