Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és miként elégíthetném ki magam?
Figyelt kérdés
Önkielégítési tanácsokat,tecnikákat esetleg oldalakat szeretnék kérni. /fiú/2008. szept. 13. 02:48
1/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat elírtam! Technikákat. Nem ügyetlennek érzem magam,de érdekelne, hogy milyen módon tudom kényeztetni magam azon kívül, hogy simán húzogatom magamnak.
2008. szept. 13. 03:04
2/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Sztem fogj egy läny és mond hogy verje ki neked sok läny erre kaphato
Vagy csak erre
De ne lepödj meg ha ugy felizgul hogy aztän meg is kell dugni mert ez is benne van a pakliba
Ja meg az orälis is mert ha kézbe vette a dolgot akkor mär csak megkostolja talän
5/9 anonim válasza:
Megfogod a farkad marokra, és húzogatod föl-le.
Ez ösztönös ember, ide nem kell tanács.
6/9 anonim válasza:
Hogyan és miként?
Találj egy normális csajt, és máris adott minden!;):P
7/9 anonim válasza:
Javaslom pl a masszázsolajat. Nagyon csúszik, kellemes érzés, bizsergető. Az az igazi, ha a barátnőm veri a farkam olajosan, de persze magamban is nagyon kellemes.
8/9 anonim válasza:
Ne tedd. Van barátnőd, szeretőd, feleséged? Nem tudod vele megbeszélni ezeket a dolgokat? Ha nincs keress magadnak párt, aki boldoggá tesz. Vagy téged az tesz boldoggá ahogy magadnak csinálod? Kétlem.
9/9 A kérdező kommentje:
Miért ne tegyem? Miért baj,ha önkielégítek? Miért baj,ha ezzel örömet szerzek magamnak? Miért kell rögtön arra gondolni ilyen esetben, hogy nincsen csaj? Miért kell nagy vagányan egyeseknek leírni, hogy nekik erre ott a csajuk, stb. Miért vannak ennyire túl tökéletes férfiak,nők a földön,hogy ők soha még egy újjal sem nyúltak magukhoz,mert erre ott a párjuk? Ne maszturbálj,ne kapd be pasi farkát,ne engedd,hogy a szádba élvezzen,ne nyeld le neki! Hol éltek ti? Nem emberek vagytok akik mindig ezeket a válaszokat adják,amiket az előbb leírtam? OKÉ nem teszem,nem maszturbálok! Minden nap tízszer fogok szeretkezni a párommal és szintén tízszer fogom arra megkérni, hogy mivel te itt vagy nekem,verd ki a farkam! Ha nektek ez kell mert ezekszerint ti így cselekedtek! Normális férfi nem bírja ki kielégülés nélkül még egy napra sem! De ti hősiesen tökéletesek,ti,akik a példamutatás mesterei vagytok,majd ti megmutatjátok, hogy maszti nélkül is lehet élni!
2008. okt. 10. 22:43
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!