Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, hogy ágya bújtam főnökömmel és feleségével hármasban és velük vesztettem el a szüzességemet?
Együtt dolgozunk hárman év eleje óta. Első pillanattól nagyon szimpatizáltunk. Két hete volt születésnapom, ráadásul jó üzletet is kötöttünk. Ünnepeltünk egy kicsit. Ettünk, ittunk egy közeli vendéglőben. Visszamentünk az irodába majd felhívtak lakásukba, ami az iroda fölött van. Még ittunk és megtörtént.
Nem így képzeltem az elsőt, de nem volt rossz élmény. Nem voltam kiütve vagy ilyesmi csak annyit ittam, hogy kellően ellazultam, illetve talán kicsit többet.
Két nap múlva hétfő reggel rettentően izgultam munkába menni. De fél óra múlva már nem is zavart nagyon lazán kezelték. Továbbra is kellemes velük a munka.
Persze flörtölnek velem és csalnak magukhoz egyre jobban. Nem tudom mitévő legyek?
20/L
A szüzességedet élvezetes körülmények közt veszteted el. Ez már eleve jó dolog, mert nem mindenki van így.
Ezzel együtt rögtön belekóstoltál egy extrémebb szexuális helyzetbe amiről a többség csak álmodozik de nem kapja meg.
És a főnököd is jól kezeli, sőt úgy fest szeretnének még veled együtt lenni. Ez is jó.
Ez egy nagyon jól elsült eset volt. Örülj neki, és ha izgat a gondolat ismételd meg bátran.
Mikor élvezd az életet ha nem most fiatalon? Ne legyenek gátlásaid, nem lesz a homlokodra írva mi történt, ők meg jól kezelik. Más nem számít.
Én már ezt olvastam valahol...
Nem vagyok biztos benne, de mintha ez egy ilyen szex sztori lenne valamelyik újságból, még pár évvel ezelőttről...
90% hogy ez kamu.
Szerintem nem ciki, de ha a kérdező úgy érzi, neki valamiért kellemetlen a helyzet, akkor változtasson a helyzetén.
Megeshet, hogy kamu a kérdés, de nem feltétlenül, hiszen a szex sok embert motivál, sok érdekes szituációt hoz. Ha pedig mással is hasonló történt, nem jelenti, vele nem történhetett meg.
(Az emberek ráadásul, mások ötleteiből, olvasott, látott eseményekből táplálkoznak. Ha megmozgatja fantáziájukat, próbálják megvalósítani. Tehát, sok hasonló élmény születhet.)
Én magam is erotika kedvelő vagyok, eléggé szabadon gondolkozom. Jelenlegi munkahelyemen pl. mind a három kolléganőmmel ágyba bújtam már, egyből kettővel együtt, hármasban. Munkánkban semmit nem zavart be.
Köszi a válaszokat! Főként az értelmes, segítőkész hozzászólásokat!
Aki úgy gondolja, kamu kérdés volt, annak egészségére!
Valahogy úgy gondolkodom mint ahogy írták. Próbálom nem ciki helyzetnek érezni, hiszen jó volt. Nem tudom mit hoz a jövő, de lépek ha cinkesnek érzem. A munka nem nagy szám ilyet biztos máshol is találok, ha kell.
A privát üzeneteket is köszi, de nem kérek semmilyen ajánlatot. (számítottam ezekre, inkább nem reagálnék rájuk)
14:
viszont mesélhetnél még, hogy pontosan mi is zajlott a hálószobában akkor este (már ha emlékszel):)
Kedves 15-ös!
Ennek az oldalnak nem az a lényege, hogy ezen csorgasd a nyálad! Fantáziádra bízom!
16:
Az hogy egy egymásra ráunt kisvállalkozó-házaspár egy naív asszisztenslányka bevonásával próbál életet lehelni a döglődő szexuális életébe nem hiszem hogy beindítaná a nyálelválasztásomat:) Egyszerűen kiváncsi voltam, de ha nem mesélsz, nekem ugy is jo:p
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!