Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz hogy ha a pararom többször belém élvez akkor nem lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2015. okt. 18. 15:25
21/30 A kérdező kommentje:
Akor hany % esely van ra hogy teherbe estem???
2015. okt. 18. 16:31
22/30 anonim válasza:
50%. Vagy igen, vagy nem!!! De inkább igen.
23/30 anonim válasza:
Legyen a neve, Lakatos Marlonbrandó
26/30 anonim válasza:
Szerintem nem lehetsz több 14-nél, ja bocs, ők tájékozottabbak, mivel mindenféle felvilágosító órájuk, biológia órájuk, egészségtan órájuk van és még a helyébe is beleverik, hogy legalább egy gumi...
Mondd, te minden ilyen óráról hiányoztál vagy csak szimplán sötét vagy?
Bocs, ha nyers voltam, de ez már fájdalom kategória...
27/30 anonim válasza:
Én bevezetném azt, hogy aki ilyen kérdést tesz ki, azt örökre sterilizálják. Úgy nem szaporodnának a hülyék
29/30 anonim válasza:
Írta vki: a spermák kinyírják egymást. ( Spermaháború könyv )
Ha épp peteérés volt, már az első odaérő betalált.
30/30 anonim válasza:
Általában azok esnek nagyobb valószínűséggel teherbe, akik egyáltalán nem dugnak. A dugás gyakorisága hatványozottan leszorozza a teherbeesés valószínűségét annak függvényében, hogy melyik lyukadba élvez a legtöbbször a barátod?! Ha az esetek számát deriváljuk, akkor annak a négyzetgyöke 12. Ha ezt százalékosan akarjuk megjeleníteni, akkor 120 %. No, ennyire biztos hogy szaporodni fox!:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!