Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hova, kihez forduljak intim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova, kihez forduljak intim plasztika ügyben? Szülés után túl szűk lett a hüvelybemenetem ezt szeretném korrigáltatni.

Figyelt kérdés
2008. szept. 10. 17:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Én nem tenném a helyedben.Szülésnél nekem is volt gátmetszés,varrtak és utánna 8 hónapig nem voltam képes a normális szexre,mert amikor párom beakarta tenni,úgy éreztem szűk vagyok,szúrt,fájt,nem akart tágulni.

Nem azért volt,mert szűkre varrtak volna össze.

Egyszerűen idő kell és vissza szoktatni a hüvelyt a szexre.Nagyon rugalmas,sok előjáték,gyakorlás,kitartás.

Hidd el nem kell plasztikai sebészhez rohanni,de a nőgyógyászodat is megkérdezheted.

Itt egy oldal,de nem ajánlom még:

[link]

2008. szept. 10. 21:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, mindenki ezzel bíztat, de valahogy nem tudom elhinni, hogy ez egyszer működhet. Nagyon fáj, és ahogy te is írod egyszerűen nem tud behatolni. nem olyan régóta próbálkozunk, csak 11 hetes a baba.. szoval adok még időt magunknak, remélem sikerrel járunk.
2008. szept. 11. 07:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem várj még!

Legalább még 10 hónapos nem lesz,addig pedig gyakorolj!

sok sikert!

2008. szept. 12. 16:17

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!