Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Karolyozas normalis dolog?
Figyelt kérdés
A pasim Karolynak hivja a p.cset.Szex kozben neha uvolt,hogy Csodas vagy Karoly meg Te vagy a legnagyobb Karoly!Engem ez zavar,plane mert apu is Karoly.Mit tegyek?2010. márc. 14. 00:45
21/38 anonim válasza:
Hívja inkább apunak Károly helyett, a tied meg legyen anyu. Szerintem is nemiszervek a szülők.:D
23/38 anonim válasza:
A pasid egy idióta szerintem is,mert normális ember ilyet nem mond!Hát ez tökre égő!Beragasztanám szigetelővel a száját!:))))
24/38 anonim válasza:
Mért pont Károly? Mér nem a te neved mondja?
Szentem vigyázzál apádra...
25/38 anonim válasza:
Ha jól értem a farkát isteníti aktus közben. Remekkk parti.
26/38 anonim válasza:
mutasd be egymásnak a két károlyt
27/38 anonim válasza:
Nevezd át magadat Károlynak, és akkor minden rendben lesz.
28/38 anonim válasza:
lehet hogy a farkát Károlynak hívja :d vagy egyszerűen be akar égetni a szüleid előtt
29/38 anonim válasza:
Az én barátnőm ficánkának hívja a farkam..
Rejtély számomra,hogy miért..
30/38 anonim válasza:
Ficánka elég kis hal...
Károly...háhh, nagyon komoly, még jó hogy nálunk nincsenek ilyen elnevezések :) Esetleg krinolin :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!