Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Dolgozott már valaki masszőzké...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Klaudia85 kérdése:

Dolgozott már valaki masszőzként erotikus masszázs szalonban Budapesten? Hol, meddig lehet/kell elmenni? Tapasztalatok érdekelnének.21/L vagyok és most kezdeném. Várom a leveleket.

Figyelt kérdés

2015. szept. 19. 09:29
1 2
 1/15 gyuribacsika ***** válasza:
100%
Hát sajnos van lány ismerősöm aki csinálja, ezt lélekben kell eldönteni először. Persze Pesten számtalan ilyen lehetőség van túlnyomórészt nem bejelentetten, nagyon ritka a teljesen legális, de most pont egy masszázshálózat keres lányokat oda is. Igy hogy nem tudni melyik fajtában akarsz dolgozni, nehéz bármit is mondani, mert sokmindentől függ, az is hogy mi az amit még bevállalsz, ha van kérdés írj bátran.
2015. szept. 19. 09:39
 2/15 anonim ***** válasza:
73%
Általában az ilyen lányokat durván megcsinálják...még ha nincs is benne a tervben.:) Ezt onnan tudom hogy ahol előzőleg laktam a szomszédban volt ilyen, sírva menekültek a lányok...:D De hát fiatal vagy, kell a pénz...vállald be, miért ne.:D
2015. szept. 19. 09:45
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

BP-en eléggé egységesek az elvárások a szalonokban.

Amire 100%-ban számíthatsz, az a masszázs (minimum fehérneműben, de inkább pucéran) és a csúszka masszázs (itt értelem szerűen optimális pucéran, néhányan fenn hagyják a bugyit de elenyésző), illetve a kézi levezetés. Ismétlem ez 100%-ban elvárt mindenhol.

90%-ban ezeken felül elvárják a franciás levezetést is és a lányok legalább fele végig vállalja szájjal. Van, ahol ez "alap", van, ahol "extra", inkább szalonja válogatja, mint a lányok.

Konkrét aktus szinte sehol sincs, elenyésző lány vállalja a masszőzök közül - főleg, hogy sokkal egyszerűbb az első két levezetést abszolválni és sok szempontból biztonságosabb is.

A sikeres masszőz lányoknak viszont csinosabbnak kell lenniük, mint a "sima prostituált" lányoknak, illetve sokkal több interakciót (verbális, nem verbális) igényel, mint a szex, ahol akár bepucsítasz és "tűrsz". Sokkal inkább kell "szolgáltatást" nyújtani, közeledni a vendéghez, mint sex közben. Ez nem megy minden lánynak, ők általában hamar kihullanak, mert az ipar főként a visszajáró vendégkörre épül.

2 sikeres típusú lány van:

1., Aki nagyon-nagyon csinos, ezért mindig van "új" vendége, akkor is, ha amúgy ügyetlen / bunkó / nem kedves a vendéggel. Cserébe szinte senki nem megy hozzá 2x...

2., Aki nagyon kedves a vendéggel és eléri, hogy élvezze (ne csak azt a részét...) az órájának. Nekik általában fix vendégkörül van.

2015. szept. 19. 10:31
 4/15 A kérdező kommentje:

igen értelmes hozzászólások jönnek, köszönöm!

nagyon sok kérdésem van, szóval:

2/3 hol az a szalon ahonnan menekültek a lányok? mi a neve? persze írhatsz privibe is, ne ide a nevet. köszi.

nincsenek illuzióim, nem vagyok szende, tudom h kb miről szól ez. Az h meztelen csuszkamasszázst adjak, hogy kiverjem az belefér. az orál nem feltétlen, ill esetleg gumival.

DE pont ez a pont amit nem tudok hovatenni? Ha van kézi levezetés és orál, az már nem szexulis kapcsolatnak számít? Mármint jogilag? Mert ha igen akkor az már prostitúció, ami illegál. Ezek a szalonok meg bejelentett, lgállis állást kínálnak, elvileg szexmentest? Na akkor h is van ez?

Meg ha tényleg nincs szex, csak max happyfinish (handjob/oral), attől még van ügyfél? mert ahhoz képest nem olcsó és nem tudom h megelégednek ezzel ? vagy ha nem vállalok be szexet akkor nem lesz ügyfelem?

Illetve h a hely titkon elvárja h szex is legyen..... csak nyilván nem írhatja ezt ki a netre?

A hirdetések döntő többsége egy szalonhoz köthető!!!

Írjon már olyan is aki konkrétan dolgozozz/dolgozik ebben, nem csak hallott/ ezt azt :)

köszöneöm addig is.

2015. szept. 19. 10:57
 5/15 anonim ***** válasza:

Na akkor tegyünk pár dolgot tisztába:

MO-n a prostitúció legális, magánvállalkozóként végezhető tevékenység. Más kérdés, hogy szerintem egy kezemen meg tudnám számolni az országban hányan adnak számlát :)

"Az h meztelen csuszkamasszázst adjak, hogy kiverjem az belefér. az orál nem feltétlen, ill esetleg gumival. "

Akkor bocs, hogy ezt mondom, de ez nem a te szakmád. A gumis francia egy ügyféloldali választás, nem a lányok privilégiuma. A natúr az alap. Aki ezt nem vállalja ahhoz nem fog vendég visszamenni (vagy már el sem).

"Ezek a szalonok meg bejelentett, lgállis állást kínálnak, elvileg szexmentest? Na akkor h is van ez? "

Úgy van, hogy elmész egy szalonba, 100-ból 99x-nek esze ágába sincs bejelenteni téged és természetesen elvárják, amiket fent leírtam, ha nem vállalod, agyő. Nyilvánvalóan azért van mindenhol kiemelve, hogy SZEXMENTES, mert másként tilos hirdetni, ugyanis a FUTTATÁS illegális.

"Meg ha tényleg nincs szex, csak max happyfinish (handjob/oral), attől még van ügyfél? mert ahhoz képest nem olcsó és nem tudom h megelégednek ezzel ? vagy ha nem vállalok be szexet akkor nem lesz ügyfelem? "

Természetesen van. Ahogy írtam is neked a masszőz lányok legnagyobb része nem vállal szexet (aktust). Ez a szolgáltatás nem is arról szól. Az, hogy kinek mi olcsó megint relatív. Budapesten 15e az átlag per óra és az ügyes lányok napokra előre vannak táblázva 4-6 vendéggel. Persze a rusnyák és az ügyetlenek nem, de ez a játék ilyen.

Azok a szalonok, akik folyamatosan hidetnek azért teszik, mert folyamatosan lépnek le a lányok. Ennek oka van. Pl. bunkó a strici, túl sok pénzt húz le, akármi. Nem véletlen, hogy az igazán ügyes és talpraesett lányok egytől egyik "maszekba" tolják, bérelnek bagóért egy lakást, összeállnak 2-3an és kész.

2015. szept. 19. 11:41
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Eddigi tapasztalataim alapján:

1) mindenképpen menj el masszázs tanfolyamra és tanulj meg rendesen masszírozni!!

2) járj edzőterembe és legyél csinos akkor is, ha jó a genetikád

3) amiket mindenképpen fogsz csinálni ha erre adod a fejed: le kell vetkőznöd legalább bugyira és szopnod is kell. Úgyhogy tanulj meg rendesen szopni, mert sokat fogsz... Mélytorok sem árt.

2015. szept. 19. 13:48
 7/15 anonim ***** válasza:
Melyik szalonba mennél?
2015. szept. 19. 14:58
 8/15 anonim ***** válasza:

Egy ismim elment "interjúra", ahol elmondták mi lenne a feladat,és kezdésként az interjúztató fószerral kellett dolgokat csinálni.

Utána ment már minden magától. Van egy lakás és ott kell általában megoldani a dolgokat,vagy pedig házhoz mész. Happy end az alap.(magyarul cumi a masszázs végén)

2015. szept. 19. 16:32
 9/15 anonim ***** válasza:

Kérdező ÁLLÍTÓLAG ez a helyzet,persze én nem tudhatom:

A válasz igen,pontosan ez!

"Illetve h a hely titkon elvárja h szex is legyen..... csak nyilván nem írhatja ezt ki a netre? "

Ha teljesen legális, akkor viszont kell papírnak lennie arról, hogy te képzett masszőr vagy.(ergo OKJ-s vagy egyéb bizonyítvány, vannak nagyon gyors tanfik is!)

Másrészt van sok olyan honlap,ahol a hirdetők között csak annyi szerepe, hogy maximum kézi levezetést vállnak és test masszázst(pl thai vagy svéd, tehát semmi extrát). De biztonság kell mindenhogyan, és kezdőként tényleg nehéz dolgod van,mert semmire nincs garancia.

2015. szept. 19. 16:36
 10/15 A kérdező kommentje:

köszi az eddigieket :)

jöhetnek még tapasztalatok, ha valaki félénk írhatja privibe is. nagyon érdekel olyan véleménye aki már csinálta/csinálja. szalonokról, üzemeltelőkről, vendégekről, hatóságról! várom. sziasztok

2015. szept. 19. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!