Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban mennyire gyakori a punciba élvezés?
Figyelt kérdés
Minden alkalommal, vagy ritkán?2015. szept. 14. 19:33
1/12 anonim 

válasza:

Ööö, szerintem ez nem megy így általánosítva, mindenhol mások a szokások.:D
3/12 anonim 

válasza:

Volt barátnőm szedet fogamzásgátlót...nálunk általában úgy ment...de volt hogy már nem birta a menetet aztán kiverte nekem.
4/12 A kérdező kommentje:
Jó, akkor módosítom a kérdést. Akik szokták (mert a lány szed fogamzásgátlót stb.), azoknál mennyire gyakori?
2015. szept. 14. 20:07
5/12 anonim 

válasza:

Az a helyzet, hogy a barátom imád a számba élvezni, na meg én is szeretem, ezért nálunk 10 esetből talán csak háromszor élvez a puncimba, hétszer a számba.
6/12 anonim 

válasza:

Ha régóta vagyunk együtt (több mint 1 hónap) és szed gyógyszert akkor ugye gumi nélkül én tök simán bele... Nekem ezek a dolgok hogy orál nem nagyon jön át soha nem tudtam úgy elvélvezni. Viszont puncikába imádok élvezni
7/12 anonim 

válasza:

Mikor tabit szedtem olyan 50% volt az arany, mivel sokszor utana kelett menjunk valahova, es olyankor kellemetlen, hogy a cucc folydogal beloled...viszont ha nem volt dolgom utana siman mehetett belem.
8/12 anonim 

válasza:

Mindenkinek szíve joga azt kérdezni itt amit akar mert hát erre van ez az oldal, de egy ilyen kérdésre milyen választ vár egyáltalán mit számít az neked?Mondjuk van 3.000.000 pár Magyarországon hogyan látna bele bármelyik válaszoló hogy mondjon neked egy arányszámot .Vagy egyáltalán a közeli haverokat ha nézzük szerinted ki tudja hogy a cimborája 10 ből mondjuk 5x a punájába 3x szájába 2x a seggébe élvez .Áruld már el mért kérdezted ezt meg(nem rossz indulatból kérdem) nagyon érdekelne?
9/12 A kérdező kommentje:
Mert nekem ez még újdonság, olyan szempontból, hogy előző kapcsolatomban a barátomnak nem volt ilyen igénye, illetve sose csináltuk így. És tetszik ez az "újítás" a mostani párommal, csak kíváncsi voltam, hogy ez mennyire gyakori.
2015. szept. 14. 22:45
10/12 anonim 

válasza:

Óvszerrel és fogamzásgátlóval is mindig bennem megy el a párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!