Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tehtek h ne elvezek el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehtek h ne elvezek el olyan hamar?

Figyelt kérdés
Az ex-em volt aki szuztelenitet. Vele tobb honapon keresztul tobbszor elofordult a szeretkezes. Szakitotunk. megismertem a mostani baratonmet, nagyon jol egyezunk, minden rendben van, meg nem szeretkeztunk, o meg szuz, most mar fel van keszulve h szeretne h megtortenjen. A baj velem van h tul hamar elvezek el. amig o eljut h felizguljon en mar kozel vagyok h elelvezek. Ha probalkozunk masodjara, akkor meg nincs olyan erekciom h kicsi nunijaba betegyem. Mire felizgulok es megforduljak mar nem all ugy fel. Mit tehetek? Mien szinu durexet ajanlotok?
2008. szept. 7. 21:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak gyakorlással megy, meg kell tanulnod szabályozni a gondolataidat. én pl ha még húzni akarom, lazán számítógépre gondolok, bár ezt kedvesemnek sosem mondanám el, mert többet nem feküdne le velem :D
2008. szept. 7. 22:04
 2/5 anonim ***** válasza:

ejj, előző válaszoló... vajon az Én párom mire gondol, ha nem akar olyan hamar elmenni? :P xD

Na amugy kérdező: Ha ő csinálja Neked akkor mondd, h egy kicsit lassítson, mert még tovább szeretnéd h csináljátok.. Ha szeretkeztek, akkor lassíts, váltsatok pózt és így elvileg menni fog.. de tényleg gyakorolni kell... ja, ha Én csinálom a barátomnak, és nem akar hamar elmenni akkor mindig mondja, hogy " kicsim, így hamar fogunk végezni... azt akarod? :P " ilyenkor lassítok :D sok sikert :)

2008. szept. 7. 22:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Durex Performa. De inkább azokkal próbálkozz előbb amiket írtak előttem.
2008. szept. 7. 22:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Huh, nekem az is jól működik hogy ha érzem hogy hamar elmennék akkor megkérem a páromat hogy ő legyen felül és ő irányítson... mivel ő irányít és nem olyan ütemben csinálja ami nekem nagyon jó lenne nem is megyek el tőle
2008. szept. 7. 23:32
 5/5 anonim ***** válasza:
27%

Idd le magad vagy 2-3 felest megiszol elzsibbad a farkad is

Felfog ällni de késöbb élvezel el ez is egy modszer

2008. szept. 8. 04:50

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!