Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ment már tönkre azért kapcsola...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ment már tönkre azért kapcsolatod, mert a barátodnak nagyon kicsi volt a mérete odalent?

Figyelt kérdés
A srácnak akivel összejöttem max 15 centi ha van. És legalább vastag lenne, de az se... elöször el se hittem hogy van ott egyáltalán valami, egyszerűen annyira lelombozó volt hogy el sem tudom mondani. Tudom nagy baj hogy az exemhez hasonlítom, de az övé jó ha harmadakkora esküszöm... egyszerűen nem is kívánom a szexet így vele, valahogy próbáljak ezen túllépni vagy mi legyen? Nektek volt màr ebből problémátok?
2015. aug. 23. 21:38
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
0%
Dobd fel neki hogy szeretőt tartanál mellette. Nekem is kb akkora mint a pasidé, és én pl simán megérteném. Esetleg más módon megpróbálhat kielégíteni.
2015. aug. 23. 22:50
 12/35 anonim ***** válasza:
51%
Istenem, de sok sötét ember él a Földön. Na most feltenném a kérdést ezeknek a válaszoló nőknek, hogy a hossz ugyan mit számít, amikor jó esetben az ujjaitokkal is ki tudjátok elégíteni magatokat, ami max 8-10 cm. És még csak nem is vastag, mint egy pénisz. :D Azt aláírom, hogy fontos a vastagsága, hogy kitöltsön, de be ne magyarázd már nekem, hogy a 19-es hosszú miért jobb, mint egy 15 centis. Abban, hogy a méhszájadat szétdöfködi? Bravó. A 15 cm tök átlagméret, még felette is van kicsivel, ha megvan már 4 cm körüli vastagság, akkor csodákat lehet vele művelni. De ennél kisebb pénisszel is /nem azért írom, mert nekem kicsi lenne, a sok agyatlan miatt/. :)
2015. aug. 23. 22:52
 13/35 anonim válasza:

Ha nem elég akkor nem fog működni.

A páromnak is kb akkora.. És én így imádom. A nagyobb.. Fájt. Nem volt jó. De mindenki más.

2015. aug. 23. 23:14
 14/35 anonim ***** válasza:
92%
12. Nem tudom hány éves vagy de talán hallottál már a csikló és a hüvelyi orgazmusról. Vagyis akkor nem írnál hülyeségeket :) nem ugyanaz a 2. szívesen a felvilágosításért ;)
2015. aug. 24. 05:53
 15/35 anonim ***** válasza:
49%
Nincs kicsi farok, csak tág punci.
2015. aug. 24. 06:07
 16/35 anonim ***** válasza:
71%

Hmmm. Egyik nem tudja mi a különbség csikló-hüvely orgazmus között. Másik nem tudja mi a különbség hosszúság és szélesség között.

Utolsó te vizszintesen rakod be? :D

Már jól indult a napom :D

2015. aug. 24. 06:47
 17/35 anonim ***** válasza:
37%

Én kapcsolatom amiatt ment szét mert túl nagy volt, de teljesen mindegy, hogy kicsi vagy nagy, ha nem illeték össze akkor ennyi.

Ilyen kérdéseknél mindig megjelennek a bébirépák és szétoffolják a kérdést...

2015. aug. 24. 06:55
 18/35 anonim ***** válasza:
36%
#14: Kosz, de mar nem egy not juttattam csucsra. Te vagy a felvilagosulatlan, mert tudhatnad, hogy a huvelyben is a bemeneti elso harmadban vannak az idegvegzodesek, ergo a vastagsag fontosabb, mint a hossz. Sot, a forma szamit sokat, ha felfele kunkorodik kicsit, misszi pozban extrem ingerelheti a huvelybemenettol kb 5 cm-re levo G-pontot. Csikloingerleshez minek kene 20 centis farok? Logikai fail. :)
2015. aug. 24. 09:48
 19/35 anonim ***** válasza:
88%
18. ha nem nő vagy akkor mit okoskodsz? :P
2015. aug. 24. 10:01
 20/35 anonim ***** válasza:
52%

"Ilyen kérdéseknél mindig megjelennek a bébirépák és szétoffolják a kérdést..." itt a lényeg.

De igaz, ha puncid lesz majd megtudod mi a különbség.

Bár próbáld ki popsiba, ott is érezni fogod a különbséget ;)

2015. aug. 24. 10:04
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!