Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem tudok elélvezni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok elélvezni? Amikor izgat a barátom olyan mintha "ürítenem" kellene.

Figyelt kérdés

Tudom kicsit nevetségesen hangzik, de a pisilési ingert már legyőztem. Vagyis már rájöttem hogy úgysem fogok bepisilni. A legtöbbször amikor izgatja a g-pontomat nem pisilési inger jön rám hanem "olyan" inger :D

És így nem merem elengedni magam. És sose sikerül semmi. Érzem hogy nem "izélnék" be :D csak gáz jönne xD

2008. szept. 7. 14:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Előtte wc - és keress olyan helyszínt, ahol nem gond, ha valami mellékhatás is jelentkezne. Nem fog, csak a nyugalmad kedvéért.

Szex közben pedig próbáld meg elengedni magad. Ne is nagyon figyelj oda... főleg ne görcsölj, hogy most mi lesz.

2008. szept. 7. 15:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az érzés idővel elfog tűnni, nyugodtan engedd el magad, felesleges görcsölnöd, a szex csak úgy élvezetes ha nem érez egyik fél sem szorongást semmi miatt, és átadják magukat egymásnak.
2008. szept. 7. 16:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez tuti, hogy a g-pontos izgatás miatta van! Nekem is szokott ilyen érzésem lenni. Ha nagyon félsz attól, hogy esetleg bepisilnél esetleg próbáljátok meg olyan helyen a dolgot, hogy ne legyen gáz, ha mégis..., pl zuhanyzás közben, vagy akár a fürdőkádban :-)
2008. szept. 7. 17:55
 4/5 A kérdező kommentje:
de nekem nem a pisiléssel van a gond hanem pont a másik "ürítéssel" :D
2008. szept. 7. 20:33
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem is pont ien érzésem van, ezért állítom le néha a pasim, mert félek h "gázos" lenne... :P szerintem attól van, hogy végülis a végbeled felé is dörzsölődik... nemtudom mitől lehet, énis kívánsci vagyok a válszra...
2008. szept. 11. 19:06

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!