Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Terhesség alatt másképp élik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhesség alatt másképp élik meg a nők az orgazmust?

Figyelt kérdés
Mondjuk az utolsó hónapokban.
2008. szept. 6. 17:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi már nem csináltuk, mert egyszer megijedt a baba, és nem akartunk bajt. Egyébként én ugyanúgy éltem meg.
2008. szept. 6. 18:59
 2/3 anonim ***** válasza:
harmadik harmadban nincs szex, ugyanúgy ahogy szülés után 3 hónapig sem.
2008. szept. 6. 20:05
 3/3 anonim ***** válasza:

szülés után 3 hónapig? ki mopndta ezt? 6 hétig nem szabad. És van aki az utolsó 3 hónapban is gond nélkül csinálja.

De egyébként változó kinek milyen. Van akinek sokkal jobb az orgazmus, van akinek egyáltalán nincs. Én eleinte sokkal erősebb orgazmust éltem át, most meg már a 25-30 hét körül egyáltalán nem érzek semmit. De mondom van akinek az utolsó hónapban is tökéletes az orgazmus.

2008. szept. 6. 20:45

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!