Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Undorodom az oráltól, mert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorodom az oráltól, mert tudom, hogy másnak is csinálta. Ez normális dolog?

Figyelt kérdés
Van egy pasi,akivel most kezdtem kapcsolatot.Régóta ismerem,a régi csaja egy hájas,mocskos,büdös tehén volt, és tudom,hogy kinyalta.Emiatt undorodom attól,hogy most engem kinyaljon.Holott én százszorta szebb vagyok punci téren is,ápolt,és sovány.De úgy érzem nem érdemli meg az én puncimat,ha képes volt egy olyan dagadékot nyalogatni.
2015. aug. 13. 14:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
jelentettem a kerdest
2015. aug. 13. 14:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Milyen kis cuki vagy...
2015. aug. 13. 14:41
 13/14 anonim ***** válasza:
80%
Kedves kérdező képzeld, én egy ilyen nő vagyok "egy hájas,mocskos,büdös tehén" igaz büdös nem, de ez az én véleményem. Te vagy az undorító, hogy ilyet mersz írni másokról. Sőt hogy jössz ahhoz hogy ítélkezz más fölött? Az évek során rá ébredtem arra, hogy az ilyen lányok mint te csak játékra jók nem komoly kapcsolatra. Lehet hogy, hájas vagyok de a párom így SZERET! Valamint nagyobb szívem és lelkem van mint neked. Szerintem. :)
2015. aug. 13. 14:54
 14/14 anonim ***** válasza:
# 11 Nem csak te :)
2015. aug. 14. 17:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!