Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nemréég vesztettemel, volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemréég vesztettemel, volt pasimmal, és rosszul érzem magam most, furcsa érzés hogy már nem vagyok ártatlan! Hogyan legyek tul?

Figyelt kérdés
3 hete lefeküdtem volt pasimmal, de már nemvagyunk együtt, meg már akkor sme voltunk mikor lefeküdtünk, de jó volt vele, meg szerelmes voltma meg stb...de rossz érzés h már nem vagyok ártatlan!! olyna furcsa az egész...mintha egy k-vának érezném magam..de tényleg!!! hogy lehetne ezt az érzést legyőzni? am 16 multam!
2008. szept. 5. 17:00
 1/4 anonim válasza:
100%
Hát tudod "engedd el a múltad, hogy lehessen jövőd" tartja a mondás. 16 éves vagy, megtettél valamit amit akkor jónak láttál utólag rájöttél, hogy hiba volt, vond le a tanulságot belőle és kész. Máskor ne menj bele semmibe csak szerelemből, várd meg mig kész leszel rá, és mindig gondolod át, hogy úgy cselekedj, hogy később ne keljen megbánnod, egyébként nyugi nem vagy k****:)... a K-k az utca sarkon, pénzért csináljék fűvel fával, te pedig megtetted egyel akit szerettél, ne bánjad :)
2008. szept. 5. 17:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell sajnálni,Isten így teremtett meg,hogy a vágyaid vezessenek,mindenesetre sürgősen tanulj meg helyesen írni,mert 16 évesen ez botrány......és ciki.....:(
2008. szept. 5. 19:13
 3/4 anonim ***** válasza:
77%

Az embernek egyszer túl kell lenni rajta...ne izgulj...nem vagy AZ. Szeretted és ez a lényeg. Így mindig emlékezni fogsz rá...próbálj tovább lépni és arra gondolni,hogy mással is ilyen jó lesz.

Van aki,minden este mással fekszik le,na azt annak minűsítem,de Téged miért?

Felejtsd el és csak előre gondolj!

2008. szept. 5. 19:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de nem vagy kurva. 16 éves vagy, NAÉS? A szex NEM korhoz kötött. Ha védekeztél, ha élvezted akkor az egy nagyon jó dolog és minél előbb megtörtént annál jobb. Jól tetted, örülj neki és ne rágd magad.

Sok nő bűntudatot érez az első alkalom után. Ennek rengeteg oka lehet.

-Gyerekkorodban talán a szüleid kiabáltak veled vagy rácsaptak a kezedre amikor látták hogy maszturbálsz, pedig kisgyerekeknél ez egy teljesen természetes és egészséges dolog amit büntetni nem szabadna.

-Talán a vallásod, vagy más hozzád közel álló személy vallásossága, pld anyu, apu, nagymama az oka

-Talán túl sokat adsz a barátnőid vagy a társadalom véleményére

Nem tudom, annyi oka lehet, de egy dolog biztos, jól tetted, ne érezd rosszul magad miatta.

2008. szept. 6. 02:22

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!