Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a pasimat, hogy a számba élvezzen, ha
szerinte ez gusztustalan?
Ejha. Még ilyenről sem hallottam. Napok óta arról megy itt a "vita", hogy a csajok nem akarják megtenni. Nem tudom, hogy lehet egy pasinak gusztustalan, egytől-egyik gerjednek rá.. Kérdésedre visszatérve, ha ő így látja, nem tudsz mit csinálni. Azért beszélj vele hátha...
2008. szept. 5. 13:19
2/10 A kérdező kommentje:
A pasim ilyen, még a puncinedvtől is rosszul van.
ha ő maga gusztustalannak tartja, akkor sokat nem tehetsz. a szexben csak olyanokat csináljatok, ami mindkettőtöknek jól esik; forditott esetben neked sem lenne jó olyan dolgot művelni, amitől rosszul vagy.
2008. szept. 5. 13:34
én megteszem ha akarod és még csontig ki is nyallak amikor csak akarod de probáld meg először a hasa körül nyalogatni közbe simogasd neki nagyon jol és ha extázisba van akkor probálj közelebb menni hátha sikerül neked rácuppanni
sok sikert de ird meg az eredményeket
2008. szept. 5. 13:35
én meg hogy vegyem rá a nőmet hogy a szájába élvezzek ujra mert 1x 2x voltmár rá példa de nem eset jol neki de nekeeem nagyon és másnál is nagyon jo mikor szivja az anyagot közbe élveezeeeel a szájába szuper sok sikert
2008. szept. 5. 13:41
na ez is.nemrég olyat olvastam hogy egy gyerek nem akarja kinyalni a barátnőjét mert szerinte gégerákot okoz....XXXXXD, most meg ez hogy egy pali szerint gusztustalan a csaj szájába élvezni? Hát én azt mondom az ilyen gyerek még nem érett arra hogy szexuális életet éljen.Na de ne legyen igazam, probáld meg ugy hogy felizgatod akárhogy is de k***ára,és mikor már nagyon kell neki a dolog nem fog ellenkezni akárhova akarod. :)
2008. szept. 5. 14:30
Én személy szerint nem szeretek a nők szájába élvezni. Egyrészt nem okoz nagyobb gyönyört, másrészt szerintem a legtöbb nő nem szereti és nem mindig bízok a partner szavában amikor azt mondja hogy szereti.
Ha mindenképp szeretnéd hogy a szádba élvezzen akkor legyél egy kicsit erőszakos amikor a csúcs közelében jár, úgy értem ne ereszd ki a szádból ^^ Nem hiszem hogy nagy lelki törést okozna benne, ha mégis úgyis szóvá teszi és megbeszélitek utána.
2008. szept. 6. 02:01
Hat, szopogatni kell, es akkor elobb utobb nem fog tudni mit tenni. :) Legalabbis velem ez igy van, akar akarom akar nem, ha valaki jol tud szopni, akkor nincs mese... :)
2008. szept. 6. 20:24
Szoval sikerült mär leszopnod ird meg légyszi
Mijen volt neked és mijen a pasinak
Ja és nagyon haragudott utäna vagy kinyal most mär téged
Ja azt viszont nem tudjuk hogy azért a szädba vetted mär a szerszämät és hogy esett jol neki
2008. szept. 8. 13:49
2009. nov. 9. 15:20