Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet az, hogy szeretkezés után fáj a hüvelyem, és minimális barnás folyásom van?
Figyelt kérdés
Óvszertől nem lehet,mert fogamzásgátlót szedek.1 hónapja élek szexuális életet,kb. 10× szeretkeztünk.Mikor elkezdjük,akkor mindig fáj kicsit a behatolás,de utána elmúlik,aztán amikor végzünk megint elkezdődik a fájdalom.Lehet attól,hogy még mindig szűk vagyok?2008. szept. 4. 18:43
1/3 anonim válasza:
szerintem attól hogy száraz vagy használjatok sikosítot
2/3 anonim válasza:
Nem attól van, mert "még mindig szűk" vagy. Vagy nem tudsz rendesen benedvesedni vagy durván csináljátok. A fogamzásgátlótól is lehet, hogy nem nedvesedsz be eléggé, ha csak az elején tartasz akkor elmúlhat, de ha már egy pár hónapja szeded, akkor újat kell felíratni. Na meg addig is ott a síkosító.
3/3 anonim válasza:
Én már régebb óta élek szexuális életet, de a behatolás még mindig fáj nekem is(persze elmúlik, csak addig tart a fájdalom amíg behatol), és a fájdalom visszatér amikor végeztünk.Peg eddig óvszerrel csináltuk, szal azt sem lehet mondani, h száraz volt, mert én is benedvesedtem!Szerintem egyszerűen vastag a párod pénisze.(Barnás folyásom viszont nincs)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!