Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pervezségnek számít az ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pervezségnek számít az ha mondta a barátom h kinyalna akkor is mikor megvan mert annyira kíván?

Figyelt kérdés
Heti 1x tudunk talizni csak. Szeretkezni már szeretkeztünk úgy
2008. szept. 4. 18:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem perverzió, hanem gusztus kérdése. Ha őt nem zavarja (és téged sem), akkor ennek igazából nincs akadálya.
2008. szept. 4. 18:36
 2/11 anonim ***** válasza:
47%
És akkor az majdnem olyan,mintha megtudná milyen érzés spermát nyelni. Persze a vér meg a sperma nem ugyanaz,még távolról sem. De legalább megtudná az érzést. Egyébként... Hát..Nem perverz a barátod.Hanem kanos :D
2008. szept. 4. 18:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem perverzségnek nevezném,csak kicsit furcsának. A szeretkezés még hagyján,bár én nem csinálnám így,de a nyalás....Hát,tényleg nagyon kívánhat a barátod.:) Mi sokszor csak 2 hetente tudunk találkozni ,és velünk is jónéhányszor előfordult már,hogy én akkor éppen menstruáltam, de fel sem merült olyankor a nyalás, a szeretkezéshez meg akkoriban még nem jutottunk el.

Gondolom,ilyenkor te is jobban kívánod a szexet...Úgyhogy szerintem közvetlenül a dolog előtt mosakodj meg alaposan és aztán történjen,aminek történnie kell,ha mindketten akarjátok :) És ha mindketten élvezitek,mit számít az,hogy más mit gondolna erről?

2008. szept. 4. 18:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam személy szerint menstruálás közben szeretkezni a barátommal,de akkor az elején elég gátlásos vagyok,és általában megkérem,hogy ne nézelődjön ott lenn,mert az engem zavar.A szex szerintem normális(bár először én is gusztustalannak tartottam a barátom részéről),de a nyalás szerintem már tényleg túlzás.Szerintem nem mindenképp csak úgy lehet felizgatni egy lányt,de ha ti ezt szeretnétek csinálni,és téged sem zavar meg őt sem,hát csináljátok.Magánügyetek,senkinek semmi beleszólása.Ha csak azért csinálja,mert annyira kanos,és nem a vér izgatja,akkor az nem perverzség.:)
2008. szept. 4. 18:52
 5/11 A kérdező kommentje:
azt mondta h szeretkezésnél abszolut nem zavarja mert van tusoló..meg amúgy se mert szeret:)ki is akart nyalni ment csókokkal a számtól a hasamig...majd adott egy puszit oda..de eltoltam h ne...hát nemtom...szeretném de...gáznak érezném magam
2008. szept. 4. 19:07
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha tampont használsz, nem gáz. De úgy "natúr" (nekem) igen.
2008. szept. 4. 22:14
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi is szeretkezünk a párommal amikor megvan. Addig franciázunk, amíg nekem bent van a tampon. Utána diszkréten félrevonulok, tampon ki, viszont olyankor már no franciázás!
2008. szept. 4. 22:18
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

engem is kinyalt úgy.fürdés,friss tampon és tilos lejjebb menni.csak a csiklómhoz ért.de mikor kikerült a tampon már nem érhetett oda.és hát be kell vallanom,sokkal jobban esik olyankor mint normál esetben.gondolom a hormonok...

bocs ha perverz vagyok.szerintem ha titeket nem zavar akkor miért ne?50 éve a nyalás is annak számított.most meg?szerintem nem telhet el szex anélkül.

2008. szept. 5. 00:05
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 50 éve - meg régebben is - ugyanúgy csinálták mint most, vagy még jobban, csak beszélni nem lehetett róla ilyen nyíltan. Csinálni tuti, hogy csinálják. Egyébként mensi alatt tényleg jobban kívánjuk a szexet.
2008. szept. 5. 08:43
 10/11 anonim ***** válasza:
73%

Lehet, hogy kicsit perverz - de, ha téged nem zavar...

megmosakodni, tampont bele, utána mehet minden, mint máskor.

Ha szeretkeznétek, akkor meg tampont ki előtte.

2008. szept. 5. 15:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!