Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem nedvesedek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem nedvesedek?

Figyelt kérdés
Akárhányszor vagyok a barátommal előjáték során nem nedvesedek be, csak nagyon minimálisan és emiatt fáj is mikor először belémhatol, vele vesztettem el a szüzességem nem olyan régen és eddig kb 10szer szeretkeztünk és mindig ez volt....mielőtt lefeküdtem volna vele volt h magamat kényesztettem és akkor sikerült nedvesednem vele miért nem megy?
2008. szept. 4. 15:04
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
lazulj el, kicsit kapcsold ki magad és csak a saját testedre figyelj. valamint..ha te tudod, magadnak hogy szereted, akkor ezt megmutathatod neki is, iranyitsd a kezét és tudasd vele, mi esne jol neked. kitartás. menni fog.
2008. szept. 4. 15:09
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
10 együttlét nem olyan sok, hogy megszokd a barátod. Olyankor teljesen más, amikor magadnak csinálod. Megmutathatod neki, hogy te hogy szoktad csinálni. Az is lehet, hogy nem tudod teljesen elengedni magad. Használjatok síkosítót, amíg magadtól nem tudsz rendesen nedvesedni.
2008. szept. 4. 15:12
 3/7 anonim ***** válasza:

rossz hír:

sajnos nem bír kielégíteni a barátod. :(

mivel nem nedvesedsz be, nem élvezed azt, amit csinál. de mint az előző írók is mondták, használjatok síkosítót (bár ennek csak az az előnye h nem fáj, amikor behatol, de ettől te nem fogod jobban élvezni a szexet). Vagy mondd el neki, hogy mit szeretnél, hogy mit csináljon stb...

Hajrá! :)

2008. szept. 4. 15:33
 4/7 anonim válasza:
0%
Azért nem sikerül mert: a, a barátod egy pancser b,nem szereted...
2008. szept. 4. 18:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Sajnos én is elég nehezen nedvesedek, még ha magamat kényeztetem,akkor is...Mi még csak egyszer szeretkeztünk a párommal, de előtte még a pettinghez is gyakran síkosítót használtunk.(aztán a szeretkezés enélkül is sikerült és nagyon jó volt,nem is fájt) És ezzel a kis segítséggel én igenis élvezem! Egyszerűen vannak olyan lányok, tudomásom szerint nem is kevesen,akiknek nehez megy a nedvesedés. Ez pedig sok esetben egyáltalán nem a párjuk hibája,meg nem is az övék,nyilván,csak a természet kitolt velük. Az én párom pl tapasztalt,nem egy pancser(ahogy az utolsó hozzászóló írta),fel is tud izgatni akár egy hosszabb csókkal is ,kívánom is őt,de egyszerűen nem leszek elég nedves.Pedig az érzelmekkel sincs semmi probléma, nagyon szeretem őt.Sajna nálam az izgalom mértéke nem függ össze a nedvesedés mértékével.Pesrze van,hogy tök nedves leszek ,de általában nem nagyon :(

Használjatok síkosítót,hátha az neketzek is segít..Mondom,én azzal nagyon élvezem.Ha ez megnyugtat, nem vagy egyedül,tényleg jónéhány ilyen problékkal küszködő nő van még a világon :(

2008. szept. 4. 18:32
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok.

Az tény, hogy én szex közben inkább arra törekszem, hogy neki jó legyen, de legközelebb megpróbálok inkább kikapcsolni és arra figyelni, hogy nekem legyen jó. Abban viszont nem értek egyet, hogy egy pancser a barátom, abban meg végképp nem, hogy nem szeretem, mert szeretem, és kivánom is őt. Az utolsó válaszadóval pedig teljesen egyetértek, nálam sem függ össze az izgalom és az, hogy nem nedvesedek. Sikositót pedig be fogok szerezni minél előbb, és remélem úgy nekem is könnyebb és jobb lesz a szeretkezés. Bizom benne, hogy beválik, és köszi mégegyszer.

2008. szept. 4. 19:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Az eddigiek is jók voltak - de még egy lehetőség van. Menj el orvoshoz, és nézesd meg, minden hormonod rendben van-e?
2008. szept. 5. 16:00

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!