Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi történt? Irassak fel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt? Irassak fel esemény utánit? Vény nélkül lehet kapni gyógyszertárban? Vagy muszáj feliratni az orvossal?

Figyelt kérdés

A barátommal szeretkeztünk, mensi után voltam épp egy nappal és gumi nélkül csináltuk... ugy érezte, h jön és kivette, de valami történhetett mert nem ment el... és ő sem értette, h mi történt... Én sem tudom. Kérdeztem, hogy belém ment-e mondta, h nem érezte... :S szval elvileg nem ment el, de nem tudjuk miért.. máskor minden rendben ment.. most fordult elő ilyen elsőnek..

Esemény utáni tablettát ugye írjak fel... mert tudom, h az előváladékban is lehetett sperma.. de így, h mensi után voltam éppen nem tudom mennyi esélye van a teherbeesésnek.. lehet, h ugyanannyi.. :S

2008. szept. 4. 13:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Mensi után egy nappal nagyon kicsi a valószínűsége, hogy teherbe ess, de előfordulhat. Vény nélkül nem lehet kapni sürgősségi tabit, csak orvos írhatja fel. A barátod pedig valószínűleg azért nem ment el, mert megijedt, hogy beléd megy vagy ment és utána már nem sikerült neki az orgazmus.
2008. szept. 4. 13:51
 2/5 anonim válasza:
0%
A teherbe esés valószínűsége szinte 0. Ha feliratsz tablettát, az egyrészt ciki, másrészt biztos van már vagy 5000 Forint. Ha nem iratsz, majd egy hónapig izgulhatsz. Ne görcsölj a terhességen. Mindig használj gumit, és nincs is más dolgod, mint hogy maximálisan élvezd a szexet. N
2008. szept. 4. 14:43
 3/5 A kérdező kommentje:
akkor ne irassak tabit??
2008. szept. 4. 15:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha tudod ,akkor miért kockáztatsz?Volt már nem egy ember aki még menszi alatt is teherbe esett,mert annyira kicsi az esélye!

Amúgy valóban minimális,de legközelebb légy elővigyázatosabb.

Szerintem menj el a nőgyógyászhoz és kérd ki a véleményét a tablettáról és használjatok gumit!

2008. szept. 4. 19:41
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2008. szept. 5. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!