Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt? Irassak fel esemény utánit? Vény nélkül lehet kapni gyógyszertárban? Vagy muszáj feliratni az orvossal?
A barátommal szeretkeztünk, mensi után voltam épp egy nappal és gumi nélkül csináltuk... ugy érezte, h jön és kivette, de valami történhetett mert nem ment el... és ő sem értette, h mi történt... Én sem tudom. Kérdeztem, hogy belém ment-e mondta, h nem érezte... :S szval elvileg nem ment el, de nem tudjuk miért.. máskor minden rendben ment.. most fordult elő ilyen elsőnek..
Esemény utáni tablettát ugye írjak fel... mert tudom, h az előváladékban is lehetett sperma.. de így, h mensi után voltam éppen nem tudom mennyi esélye van a teherbeesésnek.. lehet, h ugyanannyi.. :S
Ha tudod ,akkor miért kockáztatsz?Volt már nem egy ember aki még menszi alatt is teherbe esett,mert annyira kicsi az esélye!
Amúgy valóban minimális,de legközelebb légy elővigyázatosabb.
Szerintem menj el a nőgyógyászhoz és kérd ki a véleményét a tablettáról és használjatok gumit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!