Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ki megbízható prosti Pesten?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki megbízható prosti Pesten?

Figyelt kérdés
Pesten keresek megbízható, viszonylag olcsó prostituáltat. Értitek mire gondolok, nem ver át, nem nyúl le, jól dolgozik, és nem méregdrága. Olyan írjon, aki már tapasztalt, és nem csak ajánlásokból informált.
2008. szept. 4. 12:08
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Figyelj, szerintem nyilvános válaszra hiába is vársz, senki nem fog ajánlani egy ország előtt...
2008. szept. 4. 13:04
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Egyáltalán nincs ilyen tapasztalatom, de ha a google-be beírod, hogy "makktárs" ilyen témájú oldalak tucatjait hozza ki.(Mielőtt rákérdeznétek, a Subba blog egyik bejegyzéséből tudom.)
2008. szept. 4. 15:30
 3/8 anonim ***** válasza:
42%
Menj el pszhiológushoz!!!!!
2008. szept. 4. 16:24
 4/8 anonim ***** válasza:
84%

Mi baj van azzal,ha valaki prostihoz akar menni?

Ha nincs barátnője/felesége és nem magára vágyik,akkor miért,nem?

Én sajnos vidéki vagyok,nem tudok tanácsot adni,de ezt le akartam írni...

Sok szerencsét!

2008. szept. 4. 18:10
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
szia, en lany vagyok, sajnos csak abban tudok segiteni, hol keress: sok olyan blog van, ahol a pasik megosztjak ilyen iranyu tapasztalataikat, biztos vannak ilyen fórumok is.
2008. szept. 4. 19:43
 6/8 anonim válasza:
85%
www.beszamolok.hu
2008. szept. 4. 22:20
 7/8 anonim ***** válasza:
95%
Őszinte leszek , de ezt nője válogatja. A helyedben inkább igényesebb nőket keresnék, tehát nem az utcaiakat. Az ilyen lányok átlalában lakáson fogadnak és interneten hirdetnek képpel, de több mint valószinű hogy nem saját képpel. Ettől függetlenül ők a megbízhatóbbak. De még mindig attól függ, hogy mennyire szereti amit csinál ill. hogy nem, vagy esetleg mennyire vagy szimpatikus neki. www.kimaradas.hu itt nézd meg a lányokat, ők általában egy helyen dolgoznak mind, és van beszámolójuk is. De minden attól függ hogy mennyire vagy éppen szimpatikus és hogy mennyi pénzed van. Mert hidd el ők ebből élnek, és nem jókedvből vagy ingyen csinálják. Ha vastag a pénztárcád, mindegyik kedves lesz veled, ez a munkájuk. Ez a dolog erről szól.
2008. szept. 5. 22:20
 8/8 anonim válasza:
Én már tapasztalt vagyok ezen a téren. Rosszlanyok.hu-t nézd meg. Nem volt semmi gond pedig azt hittem fura lesz de nem.Kellemes volt semmi kérdezősködés előtte. Én csak ajánlani tudom.
2011. márc. 29. 15:52

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!