Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csikló orgazmus?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csikló orgazmus?

Figyelt kérdés
Nehezen tudok elmenni. Barátommal és egyedül is elkezdtem próbálgatni a csiklónál történő orgazmust, és az lenne a kérdésem, hogy amikor már "nagyon ott járok", olyankor még az átlagnál, az előbb érzékeltnél is érzékenyebb a csiklóm, az apró érintést is alig bírom ki. Ez nem olyan, hogy fájdalmat érzek és annyi, hanem talán úgy tudnám elmondani, hogy a gyönyör olyan intenzív, hogy egy kis fájdalommal párosul, vagy mint mikor erőteljesen csiklandoznak, vagy nem tudom, de alig lehet hozzáérni, mert nagyon durván érzékeny. Kérdés: ilyenkor már elmentem, vagy még folytatni kell? Tehát ez az alig bírom az érintést érzés orgazmus után jelentkezik, vagy ez jele annak, hogy mindjárt elmegyek, csak még egy kicsit csinálni kell? Mert tudom, hogy a pasiknak közvetlen orgazmus után fájhat, ha piszkálják. Nálam megvan a görcsberándult test, alul is megfeszülök, duzzadtabb és puhább leszek, de azt nem tudom, hogy csiklónál ezek a jelek és az, hogy néhány fokkal még érzékenyebbé válik ilyenkor, ez jelenti az orgazmust, vagy csak azt, hogy el fogok menni és folytassam? Mert amikor annyira érzékeny, akkor elhúzódtam, meg magamnak is abbahagytam.
2015. júl. 17. 03:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát ha nem fáj akkor menj tovább először csak magadnak szerintem aztán ha tudod mi a helyzet akkor jöhet más is.

Mondjuk rám még ne halhass ha többen válaszolnak és esetleg ezt akkor.19F

2015. júl. 17. 07:27
 2/4 anonim ***** válasza:

"Nálam megvan a görcsberándult test, alul is megfeszülök, duzzadtabb és puhább leszek"

Ez pontosan csiklóorgazmus. Ha eléred, a csiklód nagyon érzékeny lesz a kielégültségtől, ezért nem bírod ki a legkisebb érintést sem.

Javasolnék neked két játékot, amit szeretkezés közben érdemes lenne használnod. Segítenek aktus közben kielégülni. Az egyik egy kis pántos csiklóizgató, amit ha a derekad és combod köré csatolsz, a csiklódon tartja magát:

[link]

A másik pedig egy kis vibráló tojás, ami a hüvelyi orgazmust segíti elő:

[link]

Ezt pedig a popsidba csúsztasd fel. Ha bent van, de nem vibrál, egyáltalán nem érzed, hogy ott van, de rendkívül erősen tud rezegni. Azért a fenekedbe kell felhelyezni, mert így nem zavarja a behatolást, de a vibrációja hatással lesz a hüvelyedre, sőt, még a párod is érezni fogja. Ha ellazulsz, a vezetékkel könnyen ki fogod tudni húzni magadból.

2015. júl. 17. 09:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek, hogy normális válaszokat kaptam! :) Egyébként hüvelyinél is úgy vagyok, hogy amikor már a vizelési ingert érzem ez megijeszt és talán gátlást okoz bennem és nem tudom teljesen elengedni magam, pedig ha sikerülne talán spriccelős orgazmus jönne, legalábbis azt olvastam, hogy az előtt érzünk vizelési ingert, ami később átalakulna "gyönyör" érzetté, és a G foltnál lévő mirigy megduzzad és a váladékát a húgycsőbe ereszti ami kispriccel. Erre kíváncsi lennék, milyen átélni. :)
2015. júl. 17. 11:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehet kapni lakk gumilepedőt kb. 3-6000 Ft-ért. Terítsd rá az ágyadra, hogy ne élvezd össze az ágyneműt, és nem kell aggódnod :) Olajos játékokhoz is nagyon jól fog jönni.

[link]

2015. júl. 17. 11:34

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!