Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a párom egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a párom egy szex közbeni közös masztira?

Figyelt kérdés
Nem erőltetek rá semmit,de ha bármi kérésem van, hogy ezt vagy azt szeretném,akkor az esetek 90%-ban mindenre nemet mond. Ha pl. én kielégítem szájjal amit imád,akkor ő már nem viszonozza,hanem simán kézzel elégít ki.
2008. szept. 3. 23:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Alkalmazz egy kis megvonást :-) Szex előtt beszélj vele, hogy most mit szeretnél. Ha nemet mond, akkor ő sem kap semmit. És attól ne félj, hogy ezért megcsal vagy ilyesmi, mert nem fog egyből más karjaiba ugrani. Inkább majd próbál a kedvedben járni. Vagy ha te kényeztetted szájjal, akkor mond meg neki, hogy most ő jön. Az is elég ha csak egy kis ideig csinálja, már akkor is elérsz valamit! Ha egyáltalán nem akarja, akkor meg mond meg, hogy nem kell sehogy. Tudom, hogy ez meg neked rossz (mert fel vagy húzva), de ha a legjobbat akarja neked és nemcsak a saját érdekeit nézi, akkor elgondolkodik, hogy nem szabad mindenre nemet mondania.
2008. szept. 3. 23:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Csak az a baj,hogy sajnos még a szex előtt sem lehet beszélni ilyesmiről róla mert már ezen is túl vagyunk, mert mindig azt mondja,hogy nem beszélni kell róla hanem csinálni,de még csinálni sem csinálja,de amit írtál az viszont jó tanács és köszönöm!
2008. szept. 3. 23:59
 3/3 anonim ***** válasza:

SOsem értettem ezt a prüdériát...

Csak érdeklődésből, melyikőtök a lány?

2008. szept. 4. 07:59

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!