Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Rosszul esik a pasinak ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul esik a pasinak ha kiköpöm a spermáját?

Figyelt kérdés
Nem öklendezve meg nem hányva hanem normálisan miután a számba ment mind, fogom és egy zsepibe "köpöm".
2008. szept. 3. 19:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátomnak nem :D csak mosolyog rajta... sőt még ő adja a zsepit... de ritkán köpöm ki... illetve : ritkán engedem, h a számba menjen el... :)
2008. szept. 3. 19:16
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
nem. ha normális a pasi nem esik neki rosszul. :)
2008. szept. 3. 19:20
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Én is kiköpöm és a párom nem haragszik érte. Inkább örül, hogy engedem, hogy a számba menjen el :-)
2008. szept. 3. 19:20
 4/9 anonim ***** válasza:
73%

szerintem a legtöbb pasi nagyon megbecsüli azt a nőt, aki lenyeli neki..

ez olyan teljes elfogadás és odaadás kérdése...

ha ki szeretnéd mutatni, hogy úgy imádod ahogy van, akkor ez egy jó módja.

én lenyelem, meg szerintem nem rossz az íze, maga a dolog meg sokkal egyszerűbb is úgy ha lenyeled, meg tényleg semmi extra nincs benne, főleg ha iszik néha ananászlevet a srácod..

2008. szept. 3. 20:01
 5/9 anonim ***** válasza:
88%

Teljesen egyetértek az előttem szólóval! Azért szereti minden pasi ha a barátnője lenyeli neki mert azzal azt jelzi hogy szőröstül bőröstül szereti és elfogadja a férfit és ez felér egy vallomással. És tényleg nem nagy dolog én is mindig lenyelem, begyűjtöm a nyelvem alá aztán egyben lenyelem az egészet és nincs is rossz íze.

De ha te viszolyogsz tőle akkor nem kell mert ha ez meglátszik rajtad azzal pont ellenkező hatást érhetsz el.

2008. szept. 3. 20:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem h duzzogva a sarokba vonulna, de most azért Te is képzeld el, h Neked hogy esne, ha a srác miután kinyalna, gargalizálva öblögetne egyet? :D
2008. szept. 3. 20:20
 7/9 anonim válasza:
73%

sziasztok.

szerintem nem rossz dolog, és hasznosabb mint a fogamzásgátló tabletta mert az roncsolja a szervezetünket:)

2008. szept. 3. 20:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem esik rosszul, csak nincs semmi értelmes indoka...
2008. szept. 3. 22:41
 9/9 anonim válasza:
45%
Nagyon rosszul.
2008. szept. 4. 22:40

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!