Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan kevés a nagy mellű nő?
Van, csak nem veszed észre. Nyilván a nagymellű, de vékony derekú csajok tetszenek. Na, olyan tényleg kevés van, ha mégis látsz, akkor annak tuti műmelle van. Általában a kövér nőknek van nagy melle. Ha valaki vékony, akkor a melle is kicsi. Ez a természetes, nagyon ritka a kivétel.
Ráadásul egy tizenéves lánynak nem is kell evolúciós szempontból a nagy mell,majd megnő,ha terhes lesz, és utána úgy is marad.
Nekem terhesség alatt 3 méretet nőtt a mellem.
Nem tinilányokra gondoltam.
Igen, azt én is tudom hogy a telt nőknek van nagyobb mellük.
Akit ma láttam,ő is duci volt.
De a vékony lányoknak miért kicsi a melle?
Ezt már én is sokszor feltettem. Elég szörnyű, de ez van.
Egyrészt akadnak azért viszonylag vékony lányok természetes nagy mellekkel, másrészt azért jellemzőbb a teltebb lányokra, mivel a női mell zsírból áll, nagyon nagyrészt. Én egyáltalán nem bánom (sőt!), ha egy lány kicsit teltebb (kicsit, nem nagyon! nem kövér), csak a mellei legyenek hatalmasak!:)
"Akinek kicsi van ,az csak félig nő."
Hogy te milyen undorító vagy. Ilyen hozzáállással remélem a büdös életben nem lesz barátnőd. Neked az a lényeg, hogy a csaj 2 csöcsből álljon?! Na mert akkor aztán igazi nő, aki biztos teljesen alkalmas 1 kapcsolatra, akiben megvan minden, amitől működőképes lesz a párkapcsolat stb..
Ha kicsi a melle, ha nagy, attól még egyik sem lesz jobb a másiktól semmivel sem, ugyanolyan ember.
Szégyellhetnéd magad.
Ennyi erővel akinek kicsi a farka, az csak félig pasi??
Tapsold meg magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!