Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért olyan kevés a nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan kevés a nagy mellű nő?

Figyelt kérdés
Kevés nagy giga mellű nőt látok.

2015. júl. 10. 23:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
51%

Van, csak nem veszed észre. Nyilván a nagymellű, de vékony derekú csajok tetszenek. Na, olyan tényleg kevés van, ha mégis látsz, akkor annak tuti műmelle van. Általában a kövér nőknek van nagy melle. Ha valaki vékony, akkor a melle is kicsi. Ez a természetes, nagyon ritka a kivétel.

Ráadásul egy tizenéves lánynak nem is kell evolúciós szempontból a nagy mell,majd megnő,ha terhes lesz, és utána úgy is marad.

Nekem terhesség alatt 3 méretet nőtt a mellem.

2015. júl. 11. 00:48
 12/22 A kérdező kommentje:

Nem tinilányokra gondoltam.

Igen, azt én is tudom hogy a telt nőknek van nagyobb mellük.

Akit ma láttam,ő is duci volt.

De a vékony lányoknak miért kicsi a melle?

2015. júl. 11. 01:00
 13/22 anonim ***** válasza:

Ezt már én is sokszor feltettem. Elég szörnyű, de ez van.

Egyrészt akadnak azért viszonylag vékony lányok természetes nagy mellekkel, másrészt azért jellemzőbb a teltebb lányokra, mivel a női mell zsírból áll, nagyon nagyrészt. Én egyáltalán nem bánom (sőt!), ha egy lány kicsit teltebb (kicsit, nem nagyon! nem kövér), csak a mellei legyenek hatalmasak!:)

2015. júl. 11. 11:26
 14/22 anonim ***** válasza:
Tisztelt... Noname! Sikerrel pályázott a hónap kérdése címre. 3 nap múlva eredményhirdetés. Nyeremény: egy nagy mellű nő aki piszok jól is főz és csak 22
2015. júl. 13. 22:00
 15/22 Adelll ***** válasza:
62%
Azért mert a hájas nőknek ugyan úgy ahogy a hasán a melléb is háj van. Az nem is mell hanem kb gele zsír. Ha egy telt ember lefogyna valoszinüleg nem lenne nagy melle. Persze vannak kivételek de abból tényleg kevés van de ugyan ugy ahogy a pasik többségének sincs óriás farka xdd
2015. júl. 13. 22:00
 16/22 A kérdező kommentje:
Akinek kicsi van ,az csak félig nő.
2015. júl. 13. 22:05
 17/22 anonim ***** válasza:
61%

"Akinek kicsi van ,az csak félig nő."

Hogy te milyen undorító vagy. Ilyen hozzáállással remélem a büdös életben nem lesz barátnőd. Neked az a lényeg, hogy a csaj 2 csöcsből álljon?! Na mert akkor aztán igazi nő, aki biztos teljesen alkalmas 1 kapcsolatra, akiben megvan minden, amitől működőképes lesz a párkapcsolat stb..

Ha kicsi a melle, ha nagy, attól még egyik sem lesz jobb a másiktól semmivel sem, ugyanolyan ember.

Szégyellhetnéd magad.

Ennyi erővel akinek kicsi a farka, az csak félig pasi??

Tapsold meg magad.

2015. júl. 13. 22:34
 18/22 anonim ***** válasza:
Ez egy szemét megjegyzés volt.
2015. júl. 13. 22:35
 19/22 anonim ***** válasza:
Mert a mell szinte csak zsírszövetekből van, és a nők egyik fele anorexiás, a másik fele pedíg megosztva kövér, és csinált
2015. júl. 13. 22:47
 20/22 anonim válasza:
Hát, ha melletted egy kis mellű nő csak félig nő akkor te is csak félig vagy férfi. Egy igazi férfi mellet a nő az teljesen nő ;)
2015. júl. 13. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!