Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Baj h 15 évesen szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj h 15 évesen szexuális életet élek?

Figyelt kérdés
A barátom 20éves és már 8hónapja együtt vagyunk
2008. szept. 3. 16:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem, 14 éves kortól már a törvény sem bünteti.
2008. szept. 3. 16:33
 2/10 anonim ***** válasza:
nem baj addig ha rendesen védekeztek!
2008. szept. 3. 16:40
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, ha érettnek érzed magad és gondoltok a védekezésre is.
2008. szept. 3. 16:42
 4/10 anonim ***** válasza:
63%
én is 15 évesen kezdtem :S :D már húsz vagyok és a pasi akivel elöször lefeküdtem, most a férjem :) ja meg van egy babó :D
2008. szept. 3. 18:48
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát szoktunk védekezni csak már volt mikor nem mert a barátomnak és nekem is kellemenlen az óvszer, igaz nagyon vigyáztunktunk és eddig még nemis votl baj de már megbeszéltük hogy valami megoldást kell tanálni mert a vége úgyis terhesség lenne.Nőgyógyászhoz pedig félek elmenni és szerintewm még nem is írna fől fogamzásgátlót ,de azt amúgy is ellenzem mert 15éves nem szeretnék még szedni.
2008. szept. 4. 18:40
 6/10 A kérdező kommentje:
*találni
2008. szept. 4. 18:40
 7/10 anonim ***** válasza:
én szedtem 15 évesen fog.gátlót! és vannak olyan lányok akik már 14 évesen szedik, mert gondjuk van a havi menstruálással... és a tabi beállítja a hormonokat. szerintem menj el nögyógyászhoz... ne félj mert öt is kötelezi a titoktartás...
2008. szept. 4. 20:17
 8/10 anonim válasza:
baj.
2008. szept. 4. 22:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is 15évesen kezdtem!Elég érettnek éreztem magam hozzá, és gondoltam, h mostmár megfelelő védekezéssel "elkezdhetem"A fogitabit pedig szerintem felírják, hisz nekem is felírták 15évesen!
2008. szept. 7. 21:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát az furcsa, hogy a kufirchoz elég érettnek érzed magad, a nőgyógyásztól meg óckodsz... Pedig ha csak így lehet... A lényeg, hogy védekezzetek! Anyukáddal nem beszélsz erről?
2008. szept. 22. 13:20

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!