Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szűz vagyok és próbáltam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz vagyok és próbáltam kielégiteni magam de nem sikerült. Mivel csináljam?

Figyelt kérdés
nem voltam még pasival de sokszor próbáltam a csiklómat meg egyszer kétszer a hüvelyemet is,de nem nagyon érzek semmit.ez mitől van?talán mert nem vagyok fel izgulva rendesen?pedig a csiklóm simogatásával elértem valamit:P ott bent meg semmit.mivel csináljam vagy mit tegyek??normális válaszokat kérek!!
2008. szept. 3. 15:40
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
a zuhannyal én is szoktam de ritkán.köszi mindenkinek a választ:D
2008. szept. 3. 18:20
 12/17 anonim ***** válasza:
hat en is szuz vok..es ami nekem bejott az a maszirozo gepem ami rezeg :Pes ne huvelyi orgazmust akarj magadnak eloszor...hanem a csikloval probalkozz eloszor...:Phajra
2008. szept. 3. 18:22
 13/17 A kérdező kommentje:
köszi.ari vagy:D
2008. szept. 3. 18:35
 14/17 anonim ***** válasza:
Aki vagyok helyett "vok"-ot ír az messze van még a 18-tól! Maximum 13 éves! Akkor viszont még ráérsz megtanulni mindent!
2008. szept. 3. 18:49
 15/17 anonim ***** válasza:
nekem a pórnó jött be. :) próbáld ki te is :)
2008. szept. 3. 18:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Én is szoktam néha vok-ot írni pedig 24 vagyok. Ámde sztem mindenki 12-13 évesen nyúl először magához. Aki azt mondja hogy nem, az vagy hazudik, vagy túlzásba viszi az önmegtartóztatást.
2008. szept. 3. 19:05
 17/17 A kérdező kommentje:
sokan irnak vok-ot akiket ismerek majdnem mindenki ezt irja pedig vannak közte idősebbek is.porót valamikor szoktam nézni a neten,de ugy nem próbáltam h. nézem és csinálom:P,majd meglesz:D:D:D..köszi mindenkinek
2008. szept. 3. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!