Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi bukkake-re és gloryholera akar egy nőt rávenni az beteg? Van olyan nő normális nő, akik ezeket megteszi valakinek?
Figyelt kérdés
Szerintem értelmes nő ilyen dolgokat nem fog megtenni. Még az talán belefér, hogy a párjával esetleg, közös megegyezés alapján valakit bevesznek 3.-nak, de ez nagyon gáz.2015. júl. 1. 08:36
11/15 anonim válasza:
Igaz,már 55 éves vagyok,de az életemben két barátnőm is volt akik először ugyan feszélyezték magukat de benne voltak ,aztán később ők szervezték ha kívánósak voltak... Hozzá kell tennem ,hogy sohasem álltam szóba olyan fapi..ával,akit társadalmi,vallási konvenciók tartottak fogva!
12/15 A kérdező kommentje:
sztm beteg.
normális pasi ilyet nem kér, normális nő ilyet nem teljesít.
nem normálisak lehet, de nem is lesz belőlük feleség.
2015. júl. 2. 10:22
13/15 anonim válasza:
"mondjuk annyit, hogy én vagyok a barátnője?!"
Lótüdőt vagy te a barátnője. Ha az lennél, nem kérne ilyet tőled.
15/15 anonim válasza:
Szerintem meg az a beteg, aki feltesz gyk-n egy kérdést, amire már úgyis jó előre eldöntötte, hogy mi a helyes válasz.
Mindjárt ki is írom kérdésnek, hogy
"Ugye szerintetek is beteg aki kérdéseket tesz fel, majd megválaszolja saját magát?"
ja, nem... :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!