Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valami baj lehet velem? Volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami baj lehet velem? Volt egy komoly 3 éves kapcsolatom és a szex nem volt valami jó, mert korán elment. De annak ellenére nagyon jó volt vele. Csak ugy nem voltunk annyit együtt.

Figyelt kérdés

Sokszor volt olyan amíg együtt voltunk,hogy nagyon kívántam a dolgot,de aztán egy villámcsapásra elszállt a vágyam.A szakításunk ótá már eltelt több mint egy év és nem hiányzik a szex.Ami szerintem ilyen korban(24)nem normális!!Volt olyan ,hoyg közelebbi kapcsolatba kerültem fiúval,de az a vágy is csak pár percig tartott.

Mi lehet a baj velem?Mit csináljak??

2008. aug. 30. 13:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Valami tudatalatti dolog lehet szerintem. Nincs valami gyerekkori rossz emléked esetleg? Vagy fiúval kapcsolatos rossz emléked? Mert ezek is okozhatják azt, hogy "leblokkolsz".
2008. aug. 30. 14:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Még nem találtad meg a megfelelő partnert. Önkielégítést szoktál végezni? ha igen, mond el a partnerednek, hogyan izgasson. Ha a saját testeddel képben leszel, jó lesz a szex is. Ha jó a szex, továbbra is vágysz rá, szóval nem fog elszállni a kedved pár perc múlva ahogy Te írtad! Sok sikert! Ja és koncentrálj...
2008. aug. 30. 14:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Fordulj szexológushoz! Biztosan tud segíteni, mi innen a távolból tehetetlenek vagyunk, és úgy látom Te magad sem tudod ezt a dolgot kezelni, így mindenképp fordulj szakemberhez, mert a jövőbeni kapcsolataidat is megkeserítheti, tönkreteheti ez a dolog!
2008. aug. 30. 15:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2008. aug. 30. 18:53

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!