Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orális szex után nem vagyok képes csókolózni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
az a gondom ha a barátom orálisan kielégít, egyszerüen nem tudom utána megcsókolni, hiába tudom hogy tiszta vagyok nincs semmilyen betegségem, sőt sex előtt és után is tusolok, de egyszerüen nem megy...van valami ötletetek?2008. aug. 30. 12:40
1/8 anonim válasza:
most komolyan, milyen válaszra számítasz????
menjél pszichiáterhez. ő talán el tudja érni, hogy ne undorodj magadtól...
2/8 anonim válasza:
Hát akkor ne csókolózz orális szex után, ez ilyen egyszerű.
3/8 anonim válasza:
Ha én a bnőm szájába élvezek, pár percig én sem szívesen csókolom meg, de utána nincs gond :P
4/8 anonim válasza:
és ezt még hangoztatod is? vele lenyeleted, de te inkább elkerülöd?????
5/8 anonim válasza:
Pedig az te vagy, tehát nem értem miért undorodsz magadtól? Nem tudunk segíteni, mert írhatnék olyat is, hogy gondolj arra, hogy muszáj bla bla bla. De ez egy természetes dolog. Nekem meg sem fordul a fejemben, hogy utána ne csókollózzunk, sajnos tanácsot adni nem tudok. Sztem is menj el orvoshoz!!
7/8 anonim válasza:
Mondd neki h ne nyaljon ki... egyszer én is mondtam neki ésa világfájdalom volt az arcán a sok Emo megirigyelte volnaXD:D próbáld megszokni..:) én sem szerettem
8/8 anonim válasza:
Mondd el neki ezt a problémát!Kérd meg,hogy mosakodjon meg utána!Végtére is Ő sem hinném, hogy szívesen lenyelné a ge..jét!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!