Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van 1 b. nőm és nem birom jol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 1 b. nőm és nem birom jol felizgatni hogyan izgitsam fel? Csokolgatom a nyakát a mellét de semmi.

Figyelt kérdés
2008. aug. 30. 04:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mikozben csokolgatod a kezeddel ingereld a nemi szervet,simogasd.(ruhan keresztul,utana csusztasd a kezed a bugyijaba es ugy simogasd,ha nedves felizgattad,ha nem,hat johet a csokolgatas azon a helyen is.tuti felizgul!
2008. aug. 30. 05:38
 2/6 anonim ***** válasza:
57%

Talán finoman, érzékien kellene tenned :)

Vagy tényleg jól megujjazod, vagy csiklóra ráállsz.

2008. aug. 30. 10:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Sszia. Talán nem csinálod elég érzékien. Igenis szenvedély is kell a dolgokhoz.. és ez sokszor belülről kell, hogy jöjjön.. érezz rá a dolgokra!

Suttoghatsz izgató szavakat a fülébe.. puszilgathatod végig az egész (!) testét.. de ami a legegyszerűbb, tudakold meg tőle, hogy mégis mire izgul fel :) Mi izgatja a legjobban.. mitől indul be ő is . Magáról tudnia kell.

Sok sikert!

2008. aug. 30. 11:23
 4/6 anonim válasza:

Honnan gondolod, hogynem izgattad fel?

Amúgy pedig az utolsó válasszra..nem tartom jó ötletnek...csak a "kiéheztetés" pontig..de ne úgy..adj puszikat a szájára úgy hogy csak épp egy pillanatra érsz hozzá..simogasd a testét kivéve ott...(kívánni fogja utánna)de a belső combok és környékét igen..Ezek után valószínűleg rádugrik!

Ha nem.. akkor talán légy egy kicsit szenvedélyesebb..ülj rá fogd le a két kezét és adj apró puszikat a szájára puszilgasd a nyakát..!

HIdd el ezek csodára képesek!!!

SOK SIKERT!

Ui: és sztem ne legyen tabu téma..ha ezek sem sikerültek hozd fel a dolgot.és már okosabb is leszel:)

HIdd el ezek csodákra képesek

2008. aug. 30. 15:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Az előttem szólóknak teljesen igaza van,még anniyt tennék hozzá,hogy lehet,hogy nem veled van a baj, csak a lány tud nehezen benedvesedni.Én is ilyen vagyok sajna,akárhogy,akármeddig izgathat a barátom,sokszor szükség van a síkosítóra.Ez persze nem jelenti azt,hogy kevésbé kívánom őt, vagy nem izgultam fel eléggé, egyszerűen csak nehezen nedvesedek...Ha nálatok is ez a gond, használjatok síkosítót!
2008. aug. 30. 21:02
 6/6 A kérdező kommentje:
de a lány még szűz
2008. szept. 21. 12:19

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!