Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetunk az alabbiak mellett?
Figyelt kérdés
1. A baratnom rendkivul csikis szex kozben a klitoriszanal, pedig mar nem kislany (23 eves), es mar tobb mint 3 eve elunk aktiv szexualis eletet. Nem engedi pl. hogy kezzel erjek az ajkaihoz, mert a gondolata is kellemetlen neki, hogy mennyire csikis lesz, plane a klitoriszanal.2. Bizonyos pozokban eros vizelesi ingert erez (ilyen a kutya poz), nagyon kellemetlen neki es erosen is faj, pedig nem hatolok melyebbre, mint maskor, mas pozicioban (nem is rendelkezem extra meretekkel). Olyan erzese van, mintha nyomnam a holyagjat. Ezert ez a poz az en nagy fajdalmamra mara mar teljesen lekerult az etlaprol, de ha nagyritkan szabad, akkor ebben a pozban felfujodik a huvelye, mint egy lufi, es igy nem kellemes szeretkezni (puncifing effektus es nem is erhetek igy a huvelye falahoz) 3. Nekem eleg nagy az etvagyam, napi ketszer kell minimum, hogy elelvezzek, kulonben minden bajom van, ezt jelenleg tobb kevesebb sikerrel meg is oldjuk oralis szexxel, de szeretnem, hogy ez csak atmeneti legyen. A problema ezzel az, hogy az elmondasa szerint konnyen kidorzsolom a huvelye falat, pedig nagyon ki szokott tagulni hamar es neha sikositot is hasznalunk, mert neha a kedvet veszti es ilyenkor kiszarad. Sokat beszelgettunk mar ezekrol a dolgokrol, de O is tanacstalan. A nogyogyasz meg csak vonogatja a vallat.
2008. aug. 29. 16:12
1/6 anonim válasza:
Sszia. Csak annyit szeretnék, hogy ha esetleg itt majd nem kapsz megfelelő válaszokat, szerintem itt is szerencsét próbálhatnál: [link]
Itt megtalálod a szexológus-t is, és nyugodtan írhatsz neki! Készségesen válaszol.
2008. aug. 29. 16:24
2/6 anonim válasza:
Szerintem a barátnődnek semmi baja, azon kívül, hogy túlságosan.... öööö nyávogós. Bocs, nem jut eszembe jobb szó. Nekem is szokott ott csikis lenni, de csak ha arra gondolok, hogy most ez csikis lesz. Meg kellene tanulni, hogy másra gondoljon, ne arra, hogy jajj ez most csikis lesz. Korábban nekem is fájt, ha kutyapózban csináltuk, de szerintem ez is nagyrészt az agyban dől el, főleg, ha nincsenek extra méreteid. Egyszer "bebeszéltem" magamnak kutyapóz közben, hogy ez nem is fáj, és érdekes módon el is múlt a fájdalom, azóta imádom. :)
A vizelési inger pedig szerintem normális, nem kellene túlzott jelentőséget fordítani neki.
Azon pedig, hogy levegő jut a hüvelybe, intim tornával lehet segíteni. Pl. Kriston
2008. aug. 29. 16:25
3/6 anonim válasza:
Szia!
Hát nekem a kutya póz egyáltalén nem fájdalmas, sőt kifejezetten kedvelem. A levegő hüvelybe jutása és távozása ilyen pózban normális, nem kell vele foglalalkozni. Ha mégis nagyon zavarja a párod akkor tornázhat mint az előző írta. A vizeési inger, és a csiklandosság fokozott érzékenységre utak, de ezt is ki lehet hasznáni. Ha jól bántok egymás testével jó nagyokat élvezhet:)
2008. aug. 29. 20:58
4/6 anonim válasza:
Nekem ugyan ezek a gondjaim meg vannak.A kidörzsölésre használjatok sikosítot mindig nekem ez álltalában beválik.A kutyapoz nálunk is problémás de csak amiota szültem.Azota probálgatom kicsit arréb mozdítani magam,kicsit lejjebb vagy feljebb emelni a hátsóm.Ami nekem elmulasztja a fájdalmat ha pupozom a hátam,ugy a páromnak nem jó.A pisi ingerre is csak azt tudom mondani hogy ő probáljon picit feszíteni picit arréb mozdulni amit te észre sem veszel de neki megoldja a gondot,nekem ez beválik
2008. aug. 29. 21:09
5/6 anonim válasza:
De figyelj ....biztos hogy az a húgy holyag nem a g-pont a g pont ingerlése során igen csak lehet érezni a vizelési ingert. Járjatok utána :)
2009. jan. 21. 17:14
6/6 anonim válasza:
Húgy holyag után kérdőjel ....csak nem figyeltem bocsi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!