Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom szerint unalmas a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szerint unalmas a bugyim, mert? Szerintetek is?

Figyelt kérdés

Minden bugyim franciabugyi, a lában között pamut, a többi része teljesen csipke.

Ő Kolumbiai, és hát ott mindenki tangát hord, és szerinte csak a kislányok hordanak nem tangát. Nekem a tangától fertőzésem lesz, meg ovuláció környékén kicsit több a váladékom, kell a kisbetét, amit ugye tangában nem igazán lehet - lehet, de a tanga mellett olyan lesz a nadrágom.

Szerintetek sem szexi a bugyim? :/ Annyira lehangoló, amikor ezzel nyaggat

2015. máj. 9. 14:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Pasiként mondom, szerintem az egészséged sokkal fontosabb, mint 1 "ütődött kolumbiai" pasi begyepesedett véleménye.

Ha a francia bugyitól nem lesz fertőzésed és a folyásod se látszódik a nadrágodon, akkor viseld azt.

Ha annak a pasinak nem tetszik a fehérneműd, akkor keressen más lányt magának, mert előbb-utóbb más se fog rajtad/benned tetszeni, és szeretne majd megváltoztatni.

2015. máj. 9. 14:38
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

szerintem a tanga kényelmetlen :D

nekem még my little pony-s bugyim is van, a fiúk imádják. meg amúgy mindegy, hogy mi van rajtam, úgyis leveszik :D

2015. máj. 9. 14:43
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább tangapárti vagyok, szerintem sokkal szexibb benne egy lány, gerjesztőbb vonalakat csinál. Ezek a fr.bugyik kicsit tényleg lohasztóak, olykor nagymamásak, most komolyan, a nagyanyáim hordtak ilyet, tele fenék, rohadt magas derékrész... Te se kívánnád meg a pasit, ha folyton libegős száras, kockás pamutboxerben mutatkozna, mert nem vágykeltő.

Ezzel együtt nyaggatni a csajomat, hogy olyat hordjon, ami nem stílusa, nem tetszik neki, kényelmetlen neki, nem hasznos, viszont az sem, ha pont nem érdekel, mi a másik vágya, mert azzal azt mutatom, hogy annyira nem fontos az illető, hogy a kedvében járjak.

Szóval megint ott tartunk, hogy a párkapcsolatban minden páros játék, nem szóló.

2015. máj. 9. 14:54
 14/15 anonim ***** válasza:
Osztom a 13-as véleményét.
2015. máj. 9. 17:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Franciabugyi for the win !
2015. máj. 9. 17:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!