Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Van itt olyan, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van itt olyan, aki szexelt már pénzért? KOMOLY VÁLASZOKAT SZERETNÉK

Figyelt kérdés
Ha igen,mennyiért?Mit vállaltatok be?És hol ismertétek meg a partnert?

2015. máj. 5. 09:48
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
és mit vállaltatok be?(sima,anális,orális,...)? mennyit kértetek érte? vagy,pasik,mennyit adtatok?
2015. máj. 5. 17:55
 22/25 anonim ***** válasza:
42%

"Ha éppen nincs párjuk és eléggé szeretik a szexet akkor minek csinálják ingyen."

Leírtad, pont azért, mert eléggé szeretik a szexet.

Olyan zavaró, hogy sokan azt hiszik, hogy csak a férfiak élvezik a szexet... :(

L20

2015. máj. 5. 17:57
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Pasi vagyok, és fiatal koromban egy ideig nálam idősebb hölgyeknél húztam meg magam, amikor nem volt hol laknom. Természetben fizettem. Nem vagyok rá büszke, és baromira nem tett jót az önbecsülésemnek sem. Nem ajánlom senkinek ezt a fajta keresetet.
2015. máj. 6. 14:59
 24/25 anonim ***** válasza:
41%

én kb 50ezret szoktam fizetni az ilyen amatőr, nem prosti lányoknak. Bennük sok olyan dolog megvan, ami egy hivatásosban nincs.

Nekem megéri ez a megoldás, mert nincs időm rendes párkapcsolatra. Kis beszélgetés után eltöltünk egy kellemes órát, és mindenki elégedett.

Bár mondjuk mostanában nincs ilyen lány, akivel összejárhatnék...

24F

2015. júl. 11. 17:44
 25/25 anonim válasza:

Egy állandó partnerrel volt ilyen viszonyom.

alkalmanként változott az összeg volt egy alap és ezen felül kaptam még attól függően hogy mennyire volt elégedett

mivel otthon nem elégítették ki sosem szájjal így szinte mindig orálra kért egy alkalommal háromszor egymás után!

anált nem vállaltam.

2015. júl. 20. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!