Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom anált akar, de én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom anált akar, de én nem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A párkapcsolatunk nem a legjobb:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_.. - ide is várok még kommenteket.

Korábban neki volt análban része, azt mondja, hogy nem különösebben jó.

Velem csak azért akarja ,mert én nem csináltam és neki adnám a "szüzességem". Szexuálisan rendben vagyunk napi 2 alkalom a minimum, és elmondása alapján velem volt a legjobb neki a szex.

Én viszont nem akarom.

1. Irtózóm tőle.

2. Mégiscsak tudjuk mi volt ott korábban - kaksi...

3. Olyan helyen lakunk, ahol pl. a házi beöntést nem lhet megoldani, tehát a higiénia nulla lenne

4. Minden apróságtól fertőzést kapok, de nem akarok egy e-coli fertőzést

5. ő nagyon durva, ami normál sexnél jó, de análnál tudom, hogy nagyon felsértene, főleg, hogy tetemes a szerszáma

6. síkósító meg minden nélkül akarja

7. az indoka szerintem hülyeség

8. vannak a székeléssel problémáim, nekem az is már alapból fájdalmas, nem hogy egy pénisz járjon bennem ott

Viszont egyre gyakrabban hozza fel a témát, hogyan értessem meg vele, hogy egy procikám se kívánja.

2015. máj. 3. 11:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem érti meg a felsorolt indokaidat, akkor nincs miről beszélgetni. Ha "csak az ő kedvéért" mész bele, abban nem lesz semmi élvezet.

Anno exem volt ilyen: sokáig hajtogatta, hogy jó az, jó az, meg ő mennyire vágyik rá, hogy a kedvéért egyszer belementem. Percek után rájött, hogy értelmetlen erőltetni, mert fájt, zavart, kellemetlen volt, nem tudtam ellazulni. Oltári balhé lett a vége, hogy ő jót akar nekem, én meg nem hagyom magam, direkt stresszelek.

Szóval, nyugodtan felhívhatod rá a figyelmét, hogy ő se fogja élvezni, ha befeszülsz. :D

Ha mégis kipróbálnád, óvszerhez mindenképp ragaszkodj!

2015. máj. 4. 13:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!