Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, milyen sűrűn, hogyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen sűrűn, hogyan, milyen technikával szoktátok mosni a puncitokat?

Figyelt kérdés
bele dugjátok a szappant és élvezkedtek? és akkor egyszerre meg van mosva meg a maszti is meg van? vagy amikor oda értek h megtisztítjátok nem jut eszetekbe h ide szokták dugni a kukit? nem kívánjátok akkor meg?
2015. ápr. 21. 14:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy mint minden más testrészemet,viszont van,hogy közben masztizok egyet.
2015. ápr. 21. 14:48
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Én reggel és este fürdök és nem szoktam szappannal mosni mert az szárítja a bőrt és csípi a nyálkahártyát. Intim mosakodóval mosom a puncim. És nem szoktam élvezkedni ilyenkor. Belül is jól kimosom, felnyúlok a hüvelyembe és körkörösen megtisztítom. Illetve ha napközben szexre kerül a sor akkor előtte is rendbe teszem magam.
2015. ápr. 21. 14:50
 3/11 anonim ***** válasza:
96%

dehogy dugjuk bele a szappant...

alapból a puncit nem kell belülről mosni, még az intim tisztálkodó cuccok is felborítják a pHját, és könyebben elkap az ember csúnya kis fertőzéseket. a punci öntisztító :D

2015. ápr. 21. 14:51
 4/11 A kérdező kommentje:
tehát akkor te nem mosod? :D
2015. ápr. 21. 14:55
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Naponta, mikor zuhanyzok és közben néha zuhanyrózsával masztizok, de nem mindig.

A hüvelybe nem szabad felnyúlni szappannal, vagy tusfürdős kézzel mivel a hüvely pH-ja természetesen enyhén savas, így védi magát a kórokozóktól, baktériumoktól és gombáktól, mert ugye eléggé nyitott és védtelen a könyvezettel szemben. A szappan pedig lúgos, tehát tönkreteszi a pH-ját, csökken a savassága és tönkreteszi a nyálkahártyát is, így könnyebben fog az illető fertőzésekkel elkapni, aki ilyesmit csinál.

2015. ápr. 21. 15:00
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Az, aki egy kicsit is tisztában van a női nemiszervvel, tudja, hogy az intim mosakodó hülyeség és ártalmas is.
2015. ápr. 21. 15:01
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

2-es. Belülről nem szabad mosni...szétrontja a hüvely ph-t ne csodàlkozz ha hüvelyfertőzéselt elkapsz könnyebben. Vagy viszketsz majd

27 n

2015. ápr. 21. 15:05
 8/11 anonim ***** válasza:

Juj, ne mosd belulrol, elottem leirtak mar jol miert ne. Ha nagyon akarod van ra kulon intim zuhany, aminek jo a punci ph semleges.

Amugy siman megmosom, mint minden mas testreszemet, neha hasznalok intim mosakodogelt, neha nem. Szappant nem nyomok erosen oda, mert az csipne. Furdesnel elodordul maszti, tinikent szinte mindig, mert a szoba kozos volt a tesommal igy furdesnel rendeztem a dolgokat. Mostanaban gyorsan zuhanyzom, hajatmosok es borotvalkozom, es este, reggel masztizom az agyban.

Zuhanyzas kozben nem nagyon jut eszembe, hogy juj ide szokott menni a baratom kukija, de neha eszembejut, Inkabb amikor tampont cserelek akkor gondolkodom el, hogy Jezusom, a farka is ide szokott menni es mekkora. :D

2015. ápr. 21. 17:00
 9/11 anonim ***** válasza:
minden este fürdök, úgyhogy minden este megmosom tusfürdővel. be nem nyúlok mert felesleges, megtisztítja magát. kívülről mosok meg mindent. nem szoktam semmire gondolni miközben tisztálkodok.
2015. ápr. 21. 18:45
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat lányok
2015. ápr. 27. 09:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!